Lucescu Aysal'ı Aradı: "Ayrılamıyorum"

Beceriksizler işte. Boşu boşuna havaya soktular. Hoca yok, sponsor yok, transfer yok..

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Galatasaray'ın yaptığı teklifi değerlendirip Shakthar Donetks Başkanı Ahmedov ile görüşen Mircea Lucescu yine Ukrayna'da kaldı. Ünal Aysal'a durumu anlatan Mircea Lucescu ardından da 3puan.com'a konuştu.

Galatasaray'a gelmeyi çok istediğini ama Donetks'teki projeyi yarım bırakamayacağını belirten Lucescu şunları söyledi:

"İstanbul'a dönmeyi çok istiyordum. Ama burada kalmam gerekiyor. Hem bir kontratım hem de projem var. Şu anda durumu biliyorsunuz. Ülkeye kimse gelmek istemiyor. Bu halde bırakamam. Yerimi dolduramazlar. Çok iyi bir takım var. Takım dağılabilir. Ben gidersem herkes gider. Bu sebepten dolayı kalmalıyım.

Galatasaray'a teklifi için çok teşekkür ederim. Çok heyecanlandım. Orada bitirmem gereken işler var. Ama ileride gelirim umarım."

Seneye gelecek bence lucescu bu sene boşa gidecek gibi duruyor.

En mantıklı tercih Denizli bence

Yazik oldu gelen hoca takımı tanımıyorum yeni oyuncular istiyorum diyerek 1 sene daha heba olacak şu şikeciler bizden önce 4

Yildiz takarsa yazık olur

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizim adam sakın Martin Jol'ü falan getirmeye kalkmasın. Cidden küfrederim.

Bu kötü oldu. Luce gelecek diye kuşlar bile tırsmaya başlamıştı. Şimdi biİm bu büyük başgan gidip alman ekolü diye skibbe yi kapıp gelmesin

Başkan tulunla beraber Mancinide olduğu gibi güzel mizansen hazırladı. Eric Gerets i getirecekler.

seneye gelirim demis lucescu , sen gelme ulan ayi derim ozaman da ben sana, kal ozaman savasin icinde

başkan o hataya bir defa düşer. görüşecekleriyle daha evvel görüşmüştür.

en doğru isim bu takımın bu yıl başına gelecek.

Adam Türkiyedeyken şikayet ettiği düzenin daha ağababasını " maddi-manevi " ukraynada kurmuş , hesabını kitabını yapmıştır 1 sene daha voleyi vurup sonra gelirim nasılsa demiştir ...

Gelecekler : Hoca: Hagi, Oyuncular: Stancu, Culio vsy.

9880995.jpg

Geri
Üst Alt