Lucescu Galatasaraylı Yönetici İle Yemekte Buluştu!

Melih Akan

Berlin Panteri
270420142316154417284_2.jpg

Galatasaray'da Mancini'nin koltuğuna en kuvvetli aday olan Lucescu hakkında önemli gelişmeler yaşanıyor.

Özel işlerinden dolayı Türkiye'de olan Lucescu, Sultanahmet'te Galatasaray İdari Menajeri Cenk Ergün ile yemek yerken görüntülendi.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın öğlen saatlerinde "Lucescu'nun Türkiye'de olduğunu bilmiyordum" demesinin ardından Galatasaray'dan yetkili bir isim ile başarılı hocanın görüşmesi transfer söylentilerine yol açtı.

Türkfutbol

ne olursan ol yine gel gel ulannn :D kurtar bizi şu mancini saçmalığından.

Alacağız. Başka çaresi yok. Lucescu dışında bana göre herkes risktir. Seneye şampiyonluğu kaptırmamalıyız. Ünal Aysal da bunun farkında.

kebap mi yemisler pizza mi?

hayret forumun mancınıyi İSTEYEN ve BEGENEN tayfa itiraz etmiyor luceye

Yanlış transfer olur bu arkadaşlar....Şenol Güneş gibi Ligi çok iyi tanıyan ve aynı zamanda şampiyonluğa aç yerli bi hoca varken yabancıya gitmeye gerek yok.

Insallah olacak. Cok sartlandirdim kendimi. Ufaktan temaslara baslamalari iyidir.

İnş..

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ya tamam iyi hoş olmasını ben de isterim ama bu haberler kasıtlı çıkıyor gibi. Bu kadar açık olur mu yaw.

Bence amaç Mancininin ve takımın konsantresini bozuk 2. olmamızı engellemek. Ha zaten mancini için ekstra bir haber gerekmiyor sağolsun zaten içine ediyor ama bu kadar açık olması şaşırtıyor beni

Geri
Üst Alt