Lucescu Galatasaraylı Yönetici İle Yemekte Buluştu!

Şaka maka iş buralara kadar geldiyse artık bu luce işini noktalandırmak lazım, ben mancini ile gelecek adına umutluyum ama riskli davranmak yerine garantici yaklaşmak istiyorsak olaya, önümüzdeki sene tercih kesinlikle luci olmalı, bu adam gelirse 4. yıldız garanti diyorum, bu adam kendini hem GS'de hem bjkde, hem ukraynada kanıtladı, hiç boş senesi var mı hatırlamıyorum

Teknik direktör olarak[değiştir | kaynağı değiştir]

Haydi hayırlısı..

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Lan bir tane bile mi foto yok. Bu durum beni killandiriyor.

yalan haber.. yöneticimiz elazig deplasmaninda tribündeki yerini aldi

Ulan şopar seni... Gelmesini gerçekten çok istiyorum bu şoparın. :)

1-2 sene sonra terim için geri yollanmazsa gelsin, bu adamla ömürlük imza atılsın mümkünse !

nolur gelsin ya nolur. bu adamdan başkası kesmez bizi başkanım. al getir hocamızı. ama yardımcısı adam gibi olsun gözünü seveyim

Allah'ım hayalim gerçek oluyor gibi hadi inşAllah erken sevinmek istemiyorum resmi olarak açıklanmadan yoksa büyük hayal kırıklığı olur

bu arada luceyi alırsak ukraynadaki karışıklığı şike kardeşliği aysal'a bağlar mason aysal luceyi almak için karıştırdı felan diye :D :D :D :D :D :D :D :D

ama mancini takıma defans öğretiyoooor :grumpy:

mancininin bu takıma hiç bi halt öğretmediği ortada. gidip city inter gibi yıldızlarla dolu kadrolarla yapsın o sistem fantezilerini. city bundan yakasını iyi kurtarmış nasıl dayandılar bu adama yıllarca.

bu takımı gelecek yıl şampiyon yapabilecek 2 adam var biri luce diğeri terim. yani tek kurtuluşumuz lucescu. çok uzun süreli kontrat yapılmalı ve çok iyi bi yardımcı seçilmeli

Insallah gelecek.

Bruma, Telles gibi gencler seni bekliyor. Bide 2 tane de sen getirdin mi tamamdir bu is,

Öte yandan İstanbul'da Mircea Lucescu ile yemek yediği iddia edilen Galatasaray İdari Menajeri Cenk Ergün takımla birlikte Elazığ'daydı. Rumen hoca ise o sırada Balat'ta bulunan Kariye müzesini geziyordu.

3puan.com

Geri
Üst Alt