Lucescu Galatasaraylı Yönetici İle Yemekte Buluştu!

mancininin bu takıma hiç bi halt öğretmediği ortada. gidip city inter gibi yıldızlarla dolu kadrolarla yapsın o sistem fantezilerini. city bundan yakasını iyi kurtarmış nasıl dayandılar bu adama yıllarca.

kardeşim kızma :).. ben bu adam geldiğinde bu lafı edenleri tiye alıyorum.. yazık ettiler fatih hocaya...

Ünal Başkan GALATASARAY taraftarı ne istiyorsa o olacak demiyormuydu getir Lucescu yu bizde rahat edelim sizde.

Cl yarışı devam ederken bu görüşme haberi bana saçma geliyor. Keşke gelse ama ben inanmıyorum

Bende fbye gidecek diye korktum bize gelmese bile fbye gitmemeli en azından ersun orda kalmalı.

Kimse fbyi şampiyon yaptı diye ersuna iyi diyemez. 1.si biz çok kötüydük maalesef, 2.si büyük maçlarda oynadıkları berbat maçlar, 3.sü küçük maçların çoğunu hakem sayesinde kazandıkları için ersun başarılı görünüyor ama berbat bir hoca bilic bile perişan etti taktik olarak.

Luce bize gelirse oyun olarak ligin çok üstünde oluruz fbye ve ersuna haddini tekrar bildiririz. Bence..

Ben, Lucescu'nun takımın başına geçmesini istiyorum. Çünkü dünyada teknik direktör kalmamışta b.kunda boncuk var gibi her sıkışıldığında "aman Luce canım Luce"cilerin artık hanyayı konyayı görmesinis istiyorum .Galatasaray Avrupa şampiyonu kadrosuyla ilk senesinde Lucescu yüzünden şampiyonluğu altın tepside Fener'e sunmuştu. Sonraki sezon da Lucescu sayesinde değil ona rağmen başarılı olmuştur. Beşiktaş'ı 100.yılında şampiyon yapmışmış sonraki sezon neden yapamamış acaba? Ayrıca bu adam, İtalya'da 7 sene çalışmış ve gittiği neredeyse her takımdan kovulmuştur. Koskoca Inter'i az daha küme düşürecekti de sezon bitmeden postaladılar. Mancini'ye karşıyım ama yerine Lucescu gelecekse Mancini kalsın.

Ben, Lucescu'nun takımın başına geçmesini istiyorum. Çünkü dünyada teknik direktör kalmamışta b.kunda boncuk var gibi her sıkışıldığında "aman Luce canım Luce"cilerin artık hanyayı konyayı görmesinis istiyorum .Galatasaray Avrupa şampiyonu kadrosuyla ilk senesinde Lucescu yüzünden şampiyonluğu altın tepside Fener'e sunmuştu. Sonraki sezon da Lucescu sayesinde değil ona rağmen başarılı olmuştur. Beşiktaş'ı 100.yılında şampiyon yapmışmış sonraki sezon neden yapamamış acaba? Ayrıca bu adam, İtalya'da 7 sene çalışmış ve gittiği neredeyse her takımdan kovulmuştur. Koskoca Inter'i az daha küme düşürecekti de sezon bitmeden postaladılar. Mancini'ye karşıyım ama yerine Lucescu gelecekse Mancini kalsın.

my word

MY WORD

MY WORD

:happy: Ne yaptin sen kardes

Hadi bende pek sicak bakmiyorum Lucescunun dönmesine ama bu kadari:)

Gece gece güldürdün sag olasin

Geri
Üst Alt