Lucescu Gelir Mi?

Mert Yiğit

10 Numara!
evet beyler maalesef sezonu kötü bitiriyoruz (kupayı alsak bile)

manciniyle bu işin gitmeyeceği çok açık madde madde sıralamaya gerek yok

bizi bu saatten sonra luce paklar

'Su geriye akmaz 'Ü.Aysal

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

felsefik yaklasmayalm cengiz bey hissiyatlarımız ne diyor

Gelmez. Ciddiyim..

Evrende başka t.d mü yok agacım daraldım vallah.Lucescu,Gerets,Fatih Terim,Daum falan boşverin.

^^Hollanda ekolü türkiye ligi gibi bi ligde tutmaz örneğini bizzat bir zamanlar hocamız olan rijkaard ispatlamıştır

hiçkimseden hamza hoca teklifini duymuyorum o olmadı bielsa oda olmadı laudrup yahu hep aynı hocaların etrafında bu nedir ya

Lucescu bu isin miri. Ortada shaktar donetsk yok iken adamları avrupanın en buyuk 15-20 klubunden biri yaptı. Ancak bize gelmez. Burayı daha once yasadı biliyor. Burası bir bataklık suan gelip saplanmak istemez. Yabancı sınırı seneye kalkacaksa bielsa gelsin. Butun turklerı sutlayalım. Eger yabancı sınırı devam edecekse getir mustafa denizliyi yada senol gunesi 4. yıldızı fenerden once tak daha sonrasını dusunuruz

hiçkimseden hamza hoca teklifini duymuyorum o olmadı bielsa oda olmadı laudrup yahu hep aynı hocaların etrafında bu nedir ya

hamza hocayı bende düşündüm ama hamza hoca lider vasıfları olan bi hoca değil

daha doğrusu baskın karakter değil

baskıyı kaldırabilirmi,oyuncuların saygı duyacağı bi isim olabilirmi orası muamma

^^Hollanda ekolü türkiye ligi gibi bi ligde tutmaz örneğini bizzat bir zamanlar hocamız olan rijkaard ispatlamıştır

Onu rijkaard ispatlamadı onu ayhan mustafa sarp barış ispatladı.. Kewell dos santos arda kanatlarını orta da melo ile oynasaydık şuan basın toplantısın da rıijlaardı dinliyorduk hala .. Şans işte

Ah keşke diyorum ama şöyle bir capsi hakediyoruz camia olarak..

Mircea+Lucescu+FC+Shakhtar+Donetsk+v+Arsenal+wLa30QJ8140l.jpg

YAV HE HE !

Onu rijkaard ispatlamadı onu ayhan mustafa sarp barış ispatladı.. Kewell dos santos arda kanatlarını orta da melo ile oynasaydık şuan basın toplantısın da rıijlaardı dinliyorduk hala .. Şans işte

Galatasarayın futbol kültüründe sahada hep baskın olan taraf olmak vardır

Hollanda ekolünde ise asla baskın karakter olamazsın,göze hoş gelen futbol oynar,pas rekoru kırabilir estetik goller izlersin ama bana göre Hollanda ekolüyle Galatasaray ekolü birbirine uyan ekoller değil

Galatasarayın futbol kültüründe sahada hep baskın olan taraf olmak vardır

Hollanda ekolünde ise asla baskın karakter olamazsın,göze hoş gelen futbol oynar,pas rekoru kırabilir estetik goller izlersin ama bana göre Hollanda ekolüyle Galatasaray ekolü birbirine uyan ekoller değil

Bursanın bile şampiyon olduğu bi ligi çok büyütüyoruz biz .. Ülke olarak yabancı oyuncular olmasa danimarka liginden filan farkımız kalmaz biz bu yerli oyuncu kalitesiyle bi yere kadar gidebiliyoruz teknik adamdan önce beyinleri değiştirmemiz lazım baksana selçukla burak küstün mü takım bitiyor işte ..

Bursanın bile şampiyon olduğu bi ligi çok büyütüyoruz biz .. Ülke olarak yabancı oyuncular olmasa danimarka liginden filan farkımız kalmaz biz bu yerli oyuncu kalitesiyle bi yere kadar gidebiliyoruz teknik adamdan önce beyinleri değiştirmemiz lazım baksana selçukla burak küstün mü takım bitiyor işte ..

senin o dediğin beyin değiştirme işini yabancı sınırını kaldırarak yapabiliriz

oda zor

Geri
Üst Alt