Lucescu Gelirse Kimler Gelir Sizce ?

Yiğit Karagöz

Ya hadi bi...
Ulubatlı Souness
Malumunuz yüksek bir ihtimalle Lucescu seneye takımın basına geçecek. Peki eger geçerse Lucescu kimleri getirir ? Mesela stoper olarak bu takımda kimi izleriz. Douglas Costayı getirebilir diyorlardı mesela. Amrabatın durumu ne olur. Bunları Burda konuşalım. Ben şahsen gelirse Çok yüksek Maliyetli oyuncular alacagını düsünmüyorum.

Douglas Costa+Alex gelebilir.

Evvela cok kaliteli bir stoper ve santrafor isteyecektir. Cünkü lig şampiyonluklarının sağlam defans ve kaliteli santraforlar ile gelecegini en iyi bilen hocalardan birisi..

Tabi Lucescu gelirse yardımcısının kim olacagıda önemli. Şahsen Hamza Hoca'nın olmasını isterim. Süper ligden alınacak topcular konusunda Luce'ye yardımcı olur. Keza 10 sene Türk futbolundan uzak olmasının acıklarını kapatırlar.

Peki abi Luce bu Burak beceriksizini kanat oynatırmı sizce ?

Gerçekleşirse zaten en büyük transferimiz Lucescu olur. Mancini'nin yapamadığı kadrodan maksimum verim alabilmek olayını gerçekleştirse bile yeter. Kadromuz bu sezonki sonuçlara rağmen hala bu ligin üzerinde. Muslera-Semih-Telles-Melo-Selçuk-Hamit- Burak ve özellikle Sneijder'den maksimum verim alabilse zaten bu ligi domine ederiz. Eksik olarak da Chedjou-Eboue-Drogba yerine aynı bölgeye nokta transferler yapılırsa Avrupa'da da güzel işler başarabiliriz.

Peki hocam stoper için İtalyan Astorinin adı geçiyor,benimde çok sevdigim bir oyuncu.Ama bizi istemesinin sebebi Mancini. Luce gelirsede Astori gelirmi ?

Malumunuz yüksek bir ihtimalle Lucescu seneye takımın basına geçecek. Peki eger geçerse Lucescu kimleri getirir ? Mesela stoper olarak bu takımda kimi izleriz. Douglas Costayı getirebilir diyorlardı mesela. Amrabatın durumu ne olur. Bunları Burda konuşalım. Ben şahsen gelirse Çok yüksek Maliyetli oyuncular alacagını düsünmüyorum.

Douglas Costa+Alex gelebilir.

burda konuşmaya gerek yok diğer konularda da konuşabiliriz saygılar

stoper ve forvet isteyecegi kesin. kanat oyuncusu da ister.

Stoper-banko

Kanat forvet-banko

Sağ bek-büyük ihtimal

Yerli kanat-banko

Forvet-belki.

Ligi 2. bitireceğiz ve Tarım kupasınıda alacağız. Maalesef manciniyi göndermeyecek başkan. Acı ama gerçek bu. Mancini yine deli edecek bizi.

★★★SⅢ Tapatalk★★★

ilk hazırlık kampında bütün oyuncuları görür ona göre taleplerini sunar. Az çok bilinen şeylerdir bu talepler. Stoper + kanat + Forvet. Düşük ihtimal bir orta saha da isteyebilir. Tabi bu oyuncuların yüksek potansiyelli genç oyuncular olacağı düşüncesindeyim. Forvet için Batshuayi Stoper için Doria isimleri muhtemel isimlerdir. Özellikle Batshuayi çok nokta bir transfer olur. Dünya gözüyle adam eksilten, hızı standart üzeri, yaşına rağmen son vuruşları çok kaliteli bir forvet oyuncusunu Sarı kırmızı formayla izlemiş oluruz.

Not: Başkanın Nani hamlesini unutmamak lazım. Bu sene olursa şaşırmam.

başkan çilek mevsiminin bitiğini açıkladı zaten

nispeten daha ucuz, genç ve gelecek vadeden oyunculra yönelinecek bence

büyük bedellere transferler yapacağımızı düşünmüyorum bu yaz

Takım oyunu ve tek forvetli sistem. :encouragement:

Geri
Üst Alt