Lucescu: "Güzel bir maç oldu"

Emre Arslan

Cezalı
5a09fbb261361f0424e391b6.jpg

A Milli Futbol Takımı teknik direktörü Mircea Lucescu, Arnavutluk yenilgisi sonrası açıklamalarda bulundu.

3-2'lik yenilgiyi yorumlayan Lucescu, "Hazırlık maçı olduğunu hepimiz biliyoruz. Yeni arkadaşları görmek istiyorduk, onun için güzel bir maçtı. Fizik olarak iyi organize olmuş bir takıma karşı oynadık. İlk yarıda oyunun hakimiydik, domine ettik" ifadelerini kullandı.

Sözlerini sürdüren Lucescu, "Sonuçta 3 kere kalemize geldiler, 3 gol yedik. Bu seviyedeki bir ekip için çok tabii ki bu. Ofansif yönden baktığımızda, iyiydik. Bu maçın amacı, siz de biliyorsunuz, maksimum genç oyuncuyu oynatabilmekti" ifadelerini kullandı.

Lucescu şöyle devam etti;

"Yunus, Yusuf, Oğuzhan, Hakan, Emre Akbaba... Bunların hepsi 10 numara oynayan oyuncular. Bunların hepsini aynı anda nasıl kullanabilirim. Başka oyuncu yok, bulduğum bu oyuncular en iyileri. Başkası varsa hemen çağıralım. Aklınızda biri varsa söyleyin. Milli Takım hocaları, geleceğine inandığı oyuncuları çağırabilir. Bunu yapamazsa, seçimleri nasıl yapacak?"

​CNN Türk

Yemin ediyorum mal bu adam.

Yunus,Yusuf,Hakan,Emre Akbaba konusundaki sitemi haklı bence.İşin kötü tarafı Abdülkadir,Cengiz,Emre Mor üçlüsünün mevkileri de aynı.Diğer söylediklerini ciddiye almaya gerek yok.

Son düzenleme:
Takım san marinoya döndü hala futboldan bahsediyor herif .. ilk uçakla yollanmalı..

o degilde ranking icin puanlar kaybettik ...

ranking onemli degil artik cunku gruplar kurulurken siralamalar uluslar ligindeki sonuclara gore belirlenecek

Bencede güzeldi maç.Fakat 3 az yedik şöyle 5 yesek daha güzel olurdu mr bunak.

Yunus,Yusuf,Hakan,Emre Akbaba konusundaki sitemi haklı bence.İşin kötü tarafı Abdülkadir,Cengiz,Emre Mor üçlüsünün mevkileri de aynı.Diğer söylediklerini ciddiye almaya gerek yok.
Çağlar ve Cenk dışında sahada ne yaptığını bilen adam yok, kaleci dahil. Malta seviyesine düştük resmen.

HTC 10

Çağlar ve Cenk dışında sahada ne yaptığını bilen adam yok, kaleci dahil. Malta seviyesine düştük resmen.

HTC 10

Ben izlemedim maçı o yüzden yorum yapamayacağım,takımda sağ bek ve sol bek yok ama 10 numara pozisyonunda ve kanatlarda üst düzey oyuncularımız var.

İnsan emekli olacağı zamanı bilmeli, kendini dinç hisseden yaşlılar çekilmiyor cidden.

Ben izlemedim maçı o yüzden yorum yapamayacağım,takımda sağ bek ve sol bek yok ama 10 numara pozisyonunda ve kanatlarda üst düzey oyuncularımız var.
Bir şey kaçırmadın.Özet geçmek gerekirse Arnavutların fark yapamaması üzücü oldu.

Aklı başında bir teknik direktör kadroda düzen tutturup en azından 30-35 kişilik havuz belirleyip ne yaptığını bilen bir takım yaratır.

HTC 10

Geri
Üst Alt