Lucescu İle Prensipte Anlaşıldı İddiası!

Lucescu td, yardımcı Bülent Korkmaz, Florya A. Albayrak ve Ali Dürüst'e emanet! Olması muhtemel gibi duruyor.

pesindeyiztv ne lan, kraltv olsa daha inandirici olurdu.

Tek korkum yasi ve saglik sorunlari. Ayni sekilde denizli icinde gecerli bu.

Her ikiside saglik sorunlari yasiyo, tansiyonu yuksek ulke futbolunu kaldirabilirler mi bunu goze alabilirler mi bilemiyorum, yksa kesin gozuyle hayirli olsun derdim

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şotayı da yardımcı olarak alalım :)

Oh my god, is this a dream :couple_inlove:

Alper Lucescu'ya ne diyorsun? Biraz yasli degil mi + defansif futbol oynatiyor...

Bence bize genc ve dynamik biri lazim...Tabi biraz risk ama olsun...(Tuchel) (Pochettino) Dortmund,Atletico gördük bunlar de bu risk aldilar....

Van Gaal de iyi olur ama büyük ihtimalle DK dan sonra Premier League'e gider..

Lucescu'da biraz şüpheliyim...

Gelir ise güzel olur.

Inşallah . 3-4 hafta için'de netleşir resim.

Lucescuyla 2-3maç alamazsak burdaki ergenler yine sallamaya başlarlar lucescuya başkana.imparator diye ağlamalarına ise 3 ay veriyorum.

Ozledik hocaaaam!

Taraftarlarin 'bazilari', takimin 'Servetleri' istesede yiyemez Lucescu'yu o yuzden en iyi tercih.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Bulent K. oldugu yerde Sneijder olmaz. Umarim gelmez Bulent Korkmaz

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Luce ölüyü diriltir tekrardan.Elindeki kadrodan mükemmel bi şekilde iş çıkaran bi teknik direktör.Yanında Abdurrahim Albayrak ve Ali Dürüst'ün de gelmesiyle birlikte eski kimliğimize bürünebiliriz.Umarım yeni teknik adamımız Luce olur.Kısıtlı imkanlara rağmen iyi işler ortaya çıkaracağından hiç şüphem yok ve yerinde hamleleri yapacaktır gelirse.

Ben Lucescu'nun oynattığı dönemi fazla hatırlamıyorum, sonradan da Shaktar'da pek takip etmedim,o yüzden iyi veya kötü diye birşey diyemem.

Geri
Üst Alt