Lucescu İle Prensipte Anlaşıldı İddiası!

Of heyecanlandım bian

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Luce balo yu istiyorsa gelsin :D

* LG G2 Tapatalk *

Lucescu kral olur ama maliyet adamı düşündürüyo. Ben aslında Manciniye de güveniyorum. Ama bu kısıtlı ortam Mancini açısından daha büyük dezavantaj.

Yanlız 9milyon (hatta daha fazla 18 milyon falan deniyor) yüksek para.. Ben o parayı vermektense o para olcan + töre almayı (kimse gelmez demesin parayı veren düdüğü çalar) tercih ederim.

Yani;

Lucescu > Mancini

fakat;

Lucescu < Mancini + Olcan + Töre

Thnx to demirören..

Mancini için tazminat alıp gitmek en iyisi. Siz bakmayın takımda kalmaktan mutluyum dediğine. Adam paranın peşinde. Miktarda anlaştıkları gün verecek istifayı.

Kizmayin ama ben seneye Mancininin cok iyi olacagini dusunuyorum.

Ligin 6. haftasinda geldi. Hic tanimadigi bir lige ve oyuncularin birbiriyle problemlerini hep birlikte gorduk. Selcuk falan Drogba'nin gidecegi kesinlestikten sonra oynamaya basladi.

Buna ragmen ligin en az maglubiyet alan ve en az gol yiyen takimi olduk. CL'ye gidiyoruz.

CL'de gruptan cikardi ki cidden zor gruptu.

Temel prensiplerden baslayarak ogreten ogretici bir hoca ki bizim oyunculara da bu lazim bence.

Seneye bence cok iyi olacaktir.

15 haziranda herşey belli olacak

Açıkçası Luçe'ye kadar çok isim var gelmesini istediğim

ama Luçe de gelse mutlu olurum

RM'den çok çok daha iyi olacağı tartışılmaz

Neredeyse yaz kampı başlayacak, nasıl olacakmış o iş?

belki de süpriz yapar Baskan ve Mourinho yu getirir, hm ama oda bu sene kupa alamadi okadar paraya ragmen... ozaman Klopp gelsin ! ama oda bi kupa alamadi :/

Şu Mancini'nin 9 milyon euro tazminatı olmasa duyumcular ne diyeceklerdi bilemiyorum kendilerini sağlama alıyorlar. :)

9 milyon taraftardan kişi başına 1 Euro toplansın kampanya yapılsın. Mancini bu şekil gider ve Luce akarrr

Bugün ZİDANE haberleri çıktı

çok iyi...

vizyon kazandırır...

ZİDANE da ilk deneyiminde kendini ispatlamak için çok gayretli olacaktır

güzel dedikodu...

keşke gerçek olsa dedirten cinsten

Geri
Üst Alt