Berke Büyükağaçcı
Büyük Kaptan
- 27 Mayıs 2012
- 21.971
- 7.459
- 1.548
Koeman-Jol tayfasından biri geleceğine Geretse razıyım..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mustafa Denizli konusunda bir itirazım yok. Ama Denizli derken, Aysal'ın "yerli teknik direktör getirmeyeceğiz" sözünü de anımsamanızı istiyorum.
Benim demek istediğim şu. Bizimle ilgisi alakası olmayan, 55-60 yaşına gelmiş ve elle tutulur hiçbir başarısı bulunmayan saçma sapan bir adamı getirip teknik direktör yapmasınlar şu takıma. Ha gider Simeone tarzında (simeone gelsin demiyorum. onun tarzında diyorum) genç, başarıya aç, kariyerinin başında bir adam getirirsin en azından bir umudumuz olur. Bir beklentimiz olur. Geçmiş dönemlerde yaptığımız saçma teknik direktör tercihlerinden birini yapmamızdan korkuyorum. Tek olay bu.
Gerest'in ne başarısı var ki?
Lucescu dışında gelecek tek hoca Denizli'dir, Bunlardan biri gelmezse gelecek tüm hocalar takımı ligi tanıma derken 1 senemiz boşa gitme olasılığı yüksek.
Tamam da Aysal yerli teknik direktör getirmeyeceğini söyledi diyorum.
Aysal'ın her dediği olmuyor sonuçta, ama illaki hoca yabancı olacaksa bu gerest olmamalı.
Bana göre de Jol, Koeman, Advocaat gibiler olmamalı. O tarz adamlar hariç başka isimler düşünülebilir. Yoksa illa Gerets olacak. Başkasını kabul etmem tarzı bir şey söylediğim yok.
O saydığın hocalarda olmamalı zaten. Aslına bakarsan yabancı kim gelirse gelsin kısa vadede başarı beklemek zor o yüzden boş yere 1 yılımızı daha boşa harcamanın bir anlamı yok. Zaten bunlar gelecekse Mancini niye gitti.
Başkan lucescu dışında getireceği herhangi bir yabancı hoca işleri daha da kötü yapar.
Onu diyorum zaten. Luce gelmeyecekse Mancini hiç gönderilmemeliydi. Sonra bu vaziyete düşüyoruz işte. Teknik adam belli değil. Gelecek oyuncular gidecek oyuncular belli değil. Vizyon belli değil amaç belli değil bütçe belli değil...
Ben çıkan bu haberlere açıkcası inanmıyorum(inanmak istemiyorum), o yüzden gelip gelmeyeceği belli olmadan yönetim hakkında konuşmak istemiyorum.
Bu medyanın yaptığı 10 haberin 9u yalan, daha 2 gün önce toplantıdan karar devamı çıktı Mancini kalıyor diye haber yapıyorlardı 1 gün sonra adam gitti.
Zaten Ahmedov'un lucescuyu kırmızı halı ile göndereceği yok mutlaka sorun çıkartacaktır ama Luce bunların farkında olarak görüşme yapmak istemiştir. Yoksa az çok Ahmedov'un tepkisini biliyordur zaten bazı zorlukların çıkacağı bile bile bizim kulübe bekleyin demiştir.
Bence mutlaka Lucescu ile anlaşmıştır bizim yönetim aksini düşünmek bile istemiyorum. Şayet öyleyse bu senede işimiz yaş olur.
Olsa neye yarar ki, Mancini dedi, Yönetimde Vizyon degiskligi basladi o yüzden fazla umudum yok, Ünal Aysal gibi adam da 180 derece dönüyorsa, ozaman artik bu camiadan baska adam dan da medet ummak olmaz, digerleri daha cok eski kafalilar, yaslari genc olmalarina ragmen.
Vizyon değişikliği belki ffp den dolayı yada Mancini'nin gidişini kolaylaştırmak için söylenen bir durum olabilir. Hemen karalar bağlamanın bir anlamı yok. ZAten tüm kulüpler bu konularda zor durumlar yaşıyor belki bizim gibi kulüpler daha fazle etkileniyordur o kadar.
Lucescu bizim için çok büyük bir şans ama olmazsa da herşey bitti demek değil, sadece başka bir ekol yaratacağız diye saçma sapan hocaları getirmesinler yeter. Denizli bu takımı şampiyon yapar.
Hiç olmadı 1 seneliğine Denizli ile anlaşırız sonra Luce gelir.