Lucescu Onu Yanında Getiriyor

Melih Akan

Berlin Panteri
LUCE_AMK1.jpg

Dönüş hazırlıkları yapan Ruman hoca, yanında Brezilyalı forveti de getirecek.

AMK GAZETE / ÖZEL

2006-07 sezonundan beri Shakhtar’da forma giyen Sambacı, Lucescu’nun en güvendiği öğrencilerinden. 27 yaşındaki yıldız, bu sezon Ukrayna Ligi’nde 14 gol attı

MIRCEA Lucescu, bir taraftan Galatasaray’a dönüş hazırlıkları yaparken, diğer taraftan da transferler üzerine çalışıyor. Rumen teknik adamın, yanında sarı-kırmızılı takıma en çok getirmek istediği futbolcu ise Luiz Adriano. Brezilyalı forvet, 2006-2007 sezonundan beri Shakthar Donetsk’in formasını giyiyor.

HABER_RES%C4%B0M.jpg

Ukrayna’dan ayrılacak

LUCESCU’nun en gözde öğrencilerinden olan Sambacı, istikrarlı bir golcü kimliği taşıyor. Bu sezon da ligde çıktığı 22 maçta 14 kez fileleri havalandırdı. Çok uzun süredir Shakthar formasını taşıyan Brezilyalı, tıpkı Lucescu gibi iç karışıklık yaşayan Ukrayna’dan ayrılmak istiyor.

Drogba’yı aratmaz

Böyle bir durumda da ilk tercihini, kariyerinde önemli bir rol oynayan Lucescu’nun gideceği takımdan yana kullanacağı belirtiliyor.Sarı-kırmızılılar bu transferi bitirirse, Drogba’nın boşluğunu da doldurmuş olacak. Fildişili yıldıza göre çok daha genç olan Adriano, aynı zamanda Şampiyonlar Ligi tecrübesine de sahip.

luce ilk önce gelsinde

Hayir demem. Luce gelsin de, getirdiklerine de eyvallah.

De Marke ‏@demarkesports 6 sa.

Mircea Lucescu: ''Galatasaraylı yöneticilerle görüştüm. Alex Teixeira ile ilgilendiklerini belirttiler, ben de bilgi verdim.''

Komple Shaktar'ı getirecek yanında.

Kopenhag maçında topu rakibe vermek yerine devam edip gol atan ahlaksız değil mi bu?

Luce geldi de, yanı kaldı...

Bu yanında adam getirme olayına bitiyorum. Luca geldi diyelim Shaktar oyuncularını neden satsın sağlam bir para verilmediği sürece. Oyuncunun kontratı luceyle mi Shaktarla mı. Shaktar dükkanı kapatıyo da haberimiz mi yok.

Ukrayna'da savaş varken Shakthar'la özel anlaşma yapalım, olmadı 1-2 sene boyunca Bernard,Teixteira vb. kiralık versinler.

Geri
Üst Alt