Lucescu Shakhtar’da Kaldı

Mancinin gidisi her turlu hayirli olmustur. Bosverin bu isleri. 44 Macta 44 Farkli 11 cikaran teknik direktorle lige girilmez. hollanda ekolu istemem ama basariya ac bir alman ekolu cok iyi gelecektir. Biraz disiplin olsun bu takim zaten ligi supurur.

LG-E400 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Çok tecrübesiz dedim defalarca Ünal Aysal ve bu yönetimi için.

Bizim için çöküş'ün başlangıcı Ali Dürüst, Abdürrahim, Semih Haznedaroğlu gibi değerli isimleri ve yönetime muhalefet eden şahin kanat temsilcisi Adnan Öztürk'ün tasfieysi ile başladı.

Özellikle işin Florya ve iletişim ağında ilk 2 ismin katkısı yadsınamazdı ama harcadılar.

Fatih Terim de kalsa o şartlarda başarılı olamazdı.

Başarısız olunca da Galatasaray tarihinin en çok eleştirilen ve yıpratılan ismi olduğunu 2004'te gören Terim'de zorunlu çıkış yaptı.

Olay tamamen bundan ibaret.

İstediğiniz kadar inkar edin.

Ünal Aysal :

"Lucescu, Galatasaray'a geçmişte değerli hizmetlerde bulunmuş ama daha önemlisi, hak etmediği bir şekilde şampiyon olduğu sene kulüpten sürpriz bir şekilde ayrılmıştı.

Bu bakımdan da taraftarlarımızın gönlü Lucescu'nun gelmesinden yana.

Biz de bu konuyla ilgili gayet tabi
önceliği Lucescu'ya verdik. Lucescu'nun Shakhtar Donetsk'de bir sene daha kontratı var.

Ancak başkandan onay alarak böyle bir göreve talip olabilecek.
Hocanın önümüzdeki pazartesi gününe kadar bize dönmesini bekliyoruz.

Yapacağı çalışmalar sonrasında olumlu bir netice alırsa hocayla oturup anlaşmanın yollarını arayacağız.

Başkanın bu konulardaki tecrübesizliğine örnek bu cümledir...

Başkanım... Eğer bu durumda bir hocaya talip olacaksak bu dillendirilmez. Gider hocayla konuşursun.

O da başkanından izin ister , olursa o zaman çıkar açıklarsın; " Lucescu ile anlaştık veya görüşüyoruz " diye.

Yok eğer olumsuz herhangi bir durum olursa zaten kimse duymadan olay kapanır. Kimsenin ruhu bile duymaz.

Hatta bazıları gibi (gerekirse) yalanlarsın. Yok öyle birşey dersin.

Ama günümüz parasal futbolu ve şu anki çatışma ortamında herkesten herşeyi bekleyeceksin.

Bunu 43 yaşında biri olarak 70 küsür yaşındaki birine söylemek beni de üzüyor ama , durum böyle. saygılar başkanım.

Yazık gerçekten. Hadi medyada falan çıksa Luce olayı tamam diyeceğim yönetimin üzerine oynuyorlar. Bre adam medyada çıkıp bangır bangır Lucescu'yu getirmek istiyoruz diye konuşuyorsun. Nasıl bir başkan, nasıl bir yönetici topluluğu bunlar ben anlamıyorum.

b plani kim baskan? tulun büyük ihtimal listeyi sunmustur baskana hepsi de birbirinden fos cikacak adamlardin kesin

Baskan en dogrusunu yapti

Bir daha ne basin ne de taraftar "luce" diye aglamaz. Adam gelmek istemedi iste. Bildigin iplemedi.

Zaten faraftarin cogu da mancini'nin gitmesini istiyordu. İstedikleri oldu.

Geri
Üst Alt