Lucescu Teknik Direktör, Hamzaoğlu Yardımcı Olsun

Sami Karakoç

İmparator
Çok olumlu bir hamle olur

luce'nin ilerleyen yaşından dolayı 2-3 sene katkı verceğini düşünürsek hamza hoca o süre içinde kendini lucenin yanında geliştirebilir.

derwall-denizli

misali .

Takımı atak oynatacak birini istiyorum.Zaten bu sene hep uyuyoruz,bir de luce hiç çekilmez

Takımı atak oynatacak birini istiyorum.Zaten bu sene hep uyuyoruz,bir de luce hiç çekilmez

eric-gerets-son-dada-a-lui-c-est-le-cigare_60592_w460.jpg

Senin ilacın Gerets o zaman..

eric-gerets-son-dada-a-lui-c-est-le-cigare_60592_w460.jpg

Senin ilacın Gerets o zaman..

Şahsen Gerets'i bi daha görmek isterdim ben takımda. Tromso faciasıyla hatırlayanlarımız çoktur ama o maçtan yeterince dersini almıştı en azından, hatalarında ısrar etmeyen bi hocaydı. Bi yıl önce takımı şampiyon yapan adamlar Hasan-Necati'yi bi sonraki sezon aynı bu yılki Burak-Selçuk gevşekliğinden dolayı silmişti :)

Lucescu'nun gelmesi zor. Zaten yaşı da baya ilerledi. Yabancı teknik direktör tercih edecek olursak marecaya gerek yok. Eric Gerets en iyi aday. Mancini, Rijkaard tarzı adamlar tutmuyor.

ne fanteziler var ya ali durust baskan terim td vs.

Manciniyi gönderip benzer niteliklerde birini getirmek sacmalik. Lucescu da defans futbolu oynatacak. Yine ruhsuz diye eleştireceksiniz. Bu arada forumda açılmış kaçıncı Lucescu başlığı bu.

Zaten teknik direktör olarak gözde olan bir adam neden bir kulüpte yardımcı olmayı kabul etsin ki olmaz yani

muhtesem olur ama hamza kabul etmez.

luce balintle gelse bile yeter.

Normal sartlarda Hamza Hoca'nın kabul etmemesi mantikli olur. Ancak 1 veya 2 sezon sonra basa gecme garantisi ile getirebilirsin onu. Yine de böyle bir seyin gerçekleşeceğini sanmiyorum.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Büyük Galatasaray camiası, iki adama bağımlı olmuş. Terim gidiyor, Lucescu geliyor...

Hasan Şaş gelecek tüm dertler bitecek :D

Şahsen Gerets'i bi daha görmek isterdim ben takımda. Tromso faciasıyla hatırlayanlarımız çoktur ama o maçtan yeterince dersini almıştı en azından, hatalarında ısrar etmeyen bi hocaydı. Bi yıl önce takımı şampiyon yapan adamlar Hasan-Necati'yi bi sonraki sezon aynı bu yılki Burak-Selçuk gevşekliğinden dolayı silmişti :)

Hayir, Necati'de kroniklesen bir omuz sakatligi vardi. O yuzden oynamiyordu.

LUCESCU ve yardimcalari okan buruk ve tugay kerimoglu olsun

takima sadece hoca degil bazi futbolcularinda gitmesi lazim

Çok olumlu bir hamle olur

luce'nin ilerleyen yaşından dolayı 2-3 sene katkı verceğini düşünürsek hamza hoca o süre içinde kendini lucenin yanında geliştirebilir.

derwall-denizli

misali .

Derwall'in resmini koyman ironik olmus. Takimi 3. senesinde sampiyon yapmisti, ilk iki sene kovulmasini isteyen coktu, basin, taraftarlar demediklerini birakmadi. 2. sene takim namaglup 2. olmustu, cok berabere kalip gol atmakta zorlandigi icin. Yonetim destek olmus, istifa etmesine engel olmuslardi. Iyi ki de oldular, adam Galatasaray'a cag atlatti. Biz baska hic bir Turk takimi Avrupa'da birsey yapamazken Sampiyon Kulupler Kupasi'nda yari final oynadiysak, bu adamin yaptigi isler sayesindeydi.

Mancini'nin kovulmasini isteyenler biraz gecmisi hatirlasalar iyi olacak. Anlik cozumlerle 1 adim ileri, 1 adim geri gideriz iste boyle son 10-15 senedir oldugu gibi.

Geri
Üst Alt