Lucescu'nun İlk Bombası Teixeira

Ahmet KOLKOPARAN

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
İlk bombası oğlu Alex!

Ünal Aysal ile görüşüp "Tamam" diyen Lucescu, 10-12 oyuncu gönderecek. Shakthar'dan öz evlada 24'lük Sambacı Alex Teixeira ise ilk transferi olacak. Luce, Srna ve Douglas'ı ta getirebilir.

ilk_bombasi_oglu_alex_h6811.jpg

G.SARAY'DA yeni teknik direktör olması artık sadece resmiyete kalan Mircea Lucescu, yeni sezon için kadrosunu belirleme çalışmalarına başladı. Rumen teknik adam, Shaktar Donetsk Başkanı Ahmedov ile 1-2 gün içinde işin adını koyacak ve pazar ya da pazartesi günü İstanbul'a gelecek. Ardından da Ünal Aysal ile bir araya gelip yeni sezon planlamasını masaya yatıracak. Gidecekler ve gelecekler konusunda da görüşmeler yapılacak.

BU KADAR BANA YETER

Aysal ile Lucescu görüşmesinde takımla ilgili konuşmalar da oldu. Lucescu, Başkan'a "Bana 2-3 takviye ile bu kadro yeter. 10-12 tane oyuncu da satarız ve bütçe yaratırız. Hiç sorun olmaz" yanıtı verdi. Aysal da beklediği cevabı aldığı için mutluydu. Peki yeni transferler kimler olacak? Bu konuda Lucescu, 1. sıraya öz evlad gibi sevdiği Brezilyalı yıldız oyuncu Alex Teixeira'yı yazdı. Forvet arkası, ofansif ön libero, sağ kanat ve sol kanat oynayan Alex, 17 milyon euro değerinde ancak Ukrayna'daki savaş nedeniyle futbolculara sözleşme fesih hakkı çıkacak. Aslan'ın bu konuda işi kolay.

İKİNCİ SIRADA SRNA VAR

Lucescu, Alex ile de yetinmeyecek. Sağ bek Srna, sağ kanat Douglas da listede. Golcü Luiz Adriano ismi de kulislerde geçiyor ancak çok zayıf ihtimal. Mevlüt Erdinç transferi ile G.Saray bu ihtiyacı karşılayacak. Rumen teknik adamın Sabri-Veysel Sarı'ya rağmen Hırvatistan milli takımı forması da giyen Srna konusunda ısrarcı olduğu belirtildi

İlk bombası oğlu Alex!

Sağ beke yabancı alacaksak Srna müthiş olur.

Yine sallamasyon haber. Bu adamlar geliyorsa bilin ki sneijder ve muslera satilmistir.. Başkan öyle bir hata yapmaz

Spor sitelerini yabancı siniri bile durduramiyor adamlarda beyin de yok 5-3 te gs nefesine sokacak 3 yabanciyi

Muslera Telles Melo Sneijder Bruma etti 5

Bunlar 3'ten fazla yabanci yazmis utanmadan.

sneijder muslera melo satılacak

srna-teixeira-douglas costa-fernando gelecek

mesela

Eger bu Oyuncular bedava gelirse (Sanmiyorum) müthis,harika,inanilmaz olur...keske..

Haberde yazılan oyuncuları almak için Muslera , Sneijderi falan göndermek gerekecek . Belki Bruma ve Melo'yu da satabiliriz .

Sıcak paramız yok maalesef şu an kulüpte . Mecburen oyuncu satıp o parayla oyuncu alınacak .

Ama suç bizim yönetimimizde ;

1-Türk oyunculara TL cinsinden para verilmiyor . (Kur farkından dolayı TL cinsinden verilmesi lazım)

2- Devre arası gereksiz transferlere o kadar para ödedik . Burda suçu Mancini ile yönetim paylaşıyor .

3- Hala adam akıllı sponsor bulamadık . Başkan kalkmış Temmuz sonunda bulacağız diyor . Yani Temmuz'un sonuna kadar transferi unutun .

Ben demiştim . Sneijder konusunu açıp bakabilirsiniz . Luce gelirse Sneijder kesin gider yerine kendi oyuncularını aldırır diye .

Bu adamlar bedavaysa eger Muslera Sneijder Melo Bruma yi filan satalim madem. Yerlerini bedavadan bu adamlarla doldururuz.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sampiyonlar Ligi:

---------------------------------------------------Fernando Muslera----------------------------------------------------------

----Srna--------------------------------Semih----------------------------Chedjou---------------------Telles--------------

----------------------------------------------------Felipe Melo----------------------Selcuk Inan-------------------------

----------------------------------------------------------Wesley Sneijder---------------------------------------------------

------------Douglas Costa------------------------Burak Yilmaz/Adriano------------------------------Bruma-----

Müthis bir Kadro.

Ancak Texeira gelirse Sneijder gidecek bence. :/ Bize aslinda sadece Costa ve Srna lazim, Adriano de iyi bir alternatif.

Teixeria gelirse Sneijder neden gitsin?Teixeria cok yönlü bir topcu.Kanatlarda da akıyor.

Defansa yabanci oyuncu almak pek mantikli degil ama srna harika olurdu

★★★》☆

Biz takımdan istikrar bekliyorsak ligde farklı clde farklı oyuncularla oynamamız sıkıntılı olur. Ama bakıyorum kadrolarda 3-4 kişi değişiyor.Böyle başarı gelmez maalesef

Geri
Üst Alt