Lucescu'yu İsteyen FB Taraftarı

Tahir Barbal

Yeni Üye
Antu'yu okuyorumda, herkesin dilinde Lucescu.

Bunlar simdi ciddi ciddi lucescu'nun fenere gelme ihtimalinin oldugunu mu dusunuyor?

Hatirladigim kadari ile Lucescu azizden nefret ediyor. bjk'nin basindayken acik acik sike yaptigini hakemleri satin aldigini soyluyordu. ozellikle hani 3-4 oyuncusunun kirmizi kart gordugu macta.

O laflarin uzerine birde gidip azizle yuzyuze mi gelecek? Ustelik azizin ne cesit bir adam oldugunu ve onunla adam gibi calisabilmenin mumkun olmayacagini en iyi bilen kisilerden biri oldugunu dusunuyorum.

hiç bişey düşünmeden kritik etmeden istemeleri çok normal

ülke olarak manitadan ayrılsak ilk lucescu yu arıyoruz

Aziz hiçbir şey düşünmeden göndermiştir, her ne kadar istifa etmiş gibi gözüksede Yanal, Aziz Yıldırım'ın bunda katkısı %99dur.

Eminim planlama vs. yapmadan yapmıştır bunu. Yardımcı teknik direktörle devam edecektir Fener. Lucescu'nun hiç geleceğini sanmam.

Luce'nin gelmesi, Kocaman'ın geri dönüşünden daha az ihtimaldir. Keza Denizli de öyle. ;)

Eşşekler istedi diye atlar TD olmaz... :cool:

Bknz...

e%C5%9F%C5%9Fekler-adam-olur-fener-adam-olmaz_173763.jpg

ftyi gönderiyonuzda lucescu gitsemi şaşacaksınız :D

komik olmayın gider gider neler gördük bugüne kadar, kefen giyenleri bile gördük

Kimi isteyecekler?Eşekten düşmüşe döndüler.:DD

ftnin gitme ihtimali daha yüksek.

Bu saatten sonra zor bulurlar üst düzey bir antrenörü. Sezonun baslamasina sayili günler kalmis, Sezonun ilk önemli macinda kupa icin oynuyorsun, hangi üst düzey antrenör kabul eder simdi gelmeyi. Hemde FB berbat bir kamp gecirmisken, takim les ötesi zaten, sakatlar, yetersizler, yaslilar, eskortcular. Say say bitmiyor.

Aziz kukla gibi ipleriyle oynatabilecegi bir antrnörü getirebilir ancak.

Bugün üye olup hemen fb ile ilgili konu açtığı için konu sahibi hakkında şüphelerimi saklı tutuyorum.

Kovulduğu yere dönen adam kaypaktır. Galatasaray istediğinde dönmeceğini söyledi.

Çok komik lan.

Gerizekalı mısınız arkadaşım ya, luce'yi konuşmalarını akıl mantık kabul etmiyor. Daha geçen ay olanlara rağmen ciddi ciddi tartışıyorlar.

Bi de konuşulan isimlere bak:

Luce, denizli, löw

Ben bu durumu bi yerden hatırlıyorum.

Geri
Üst Alt