GSC Scout # Luciano Rodríguez

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1717074005748.png

Luciano Rodríguez Rosales

Doğum Tarihi:
16.07.2003
Boyu: 1,79 m
Uyruk: Uruguay
Mevki: Forvet / Sağ açık / Sol açık
Ayak: Sağ
Oynadığı Takım: Liverpool FC Montevideo
Sözleşme Bitiş Tarihi: 31.12.2027

'Versatile player' dedigimiz tanima uyuyor, ofansif yonde her pozisyonda is yapacak (bknz. Baris Alper) cengaver topcu. Gectigimiz Mart ayinda ilk defa Uruguay Milli takiminda forma sansi verildi. Feyenoord devre arasinda cok ugras verdi ama alamadilar. Bahsedilen rakam o donem icin 12-15 milyon euro arasi birsey dediler.

Oyuncunun tek sarti varmis: "hangi kulube transfer olursam transfer bedelinin %20'sini isterim" demis.

1717074250672.png

1717074300850.png

VIDEO:

Maçını hiç izledin mi kral bu arkadaşımızın ?
Sadece Feyenoord'lu renktaslarin hevesi uzerine bu cocugu arastirdim gercekten gelecegi Avrupa'da olacak bir oyuncu gozukuyor. Copa Libertadores'te Independiente ile macini takip ettim bundan 2 ay once orada zaten kumasini belli etmisti. Yakinda Ingiliz bir takim kapar bunu zaten.

Sadece Feyenoord'lu renktaslarin hevesi uzerine bu cocugu arastirdim gercekten gelecegi Avrupa'da olacak bir oyuncu gozukuyor. Copa Libertadores'te Independiente ile macini takip ettim bundan 2 ay once orada zaten kumasini belli etmisti. Yakinda Ingiliz bir takim kapar bunu zaten.
Demek feyenoordlusun ha

Paragöz bir arkadaşa benziyor, burada ufak bir maaş sıkıntısında arkasına bakmadan kaçar gider bu. Severim bu tipte oyuncuları ama paragöz olunca sıkıntılı :)

Geri
Üst Alt