Luciano Spalletti ve Zaniolo'dan EURO 2024 Açıklaması!

Recep Buruk

❤️💛
Yönetici
Süper Moderatör
353865524_966843771117549_7543287272727332330_n.jpg

İtalya Milli Takımı Teknik Direktörü Luciano Spalletti, Nicolo Zaniolo'nun sakatlığı nedeniyle 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda forma giyemeyeceğini açıkladı.

Zaniolo: "Bu saatlerde siz 'Villan'lara ve birçok İtalyan ve Türk taraftarlara gösterdiğiniz yakınlıktan dolayı teşekkür ederim. Sahalara eskisinden daha güçlü dönmek için sabırsızlanıyorum! Ne yazık ki ülkemi büyük bir yarışmada temsil etme hayalimden vazgeçmek zorunda kalacağım. Ama o gün gelecek, bundan eminim ve çok güzel olacak!"

Son düzenleme:
Bir daha böyle sartlara bagli zorunlu opsiyonla adam yollarsak, o sart ya oyuncu ilk forma giydigi anda veya ligin güclü takiminin biri ligde kaldigi an zorunluya dönüyor olmali.

15 m ye tarihinde ilk defa oyuncu alıyorsun herkes hülle mi acaba sezon sonu satılacak mı diyor ve sen o adamı sene başında 7m ye kiraya veriyorsun. Hem de zorunlu satın alma olmadan. Nerden baksan fiyasko iş.

Belkide bizim için hayırlısı bu bizimle takımda kalması Ziyech Zaniolo İcardi Mertens Barış Alper
Hayır senaryosu olarak şu ihtimali daha yakın görüyorum; turnuvada aldığı sürelerde oyun ve skor olarak 'sıfır' çekmesindense, hiç gitmemesi daha hayırlı oldu belki, kendisi ve GS adına...

Umarim birbkac italyan takim talip olurda iyi bir fiyata satariz, zaten büyük ihtimalda tekrar ülkesine dönmek istiyecektir

Hayır senaryosu olarak şu ihtimali daha yakın görüyorum; turnuvada aldığı sürelerde oyun ve skor olarak 'sıfır' çekmesindense, hiç gitmemesi daha hayırlı oldu belki, kendisi ve GS adına...
Adam da bahtsızlik olduğu kesin yanlış hatırlamıyorsam Avrupa şampiyonu oldukları dönemde de sakatlığından dolayı gidememisti.

GSCİmbomda

bile bu adam gs oyuncusu olarak görülmüyor

Gs bölümünden dışlanmış

vay admın vay!!

abartılacak bir durum yok bu tip transferleri denemekten vazgecememeliyiz 15 e aldın 7 kiraladık her türlü olusunu 10 milyona zaten satarsın zarar ettirmez

çok üzücü yav milli takıma gidememesiyle beraber moral gitmiştir.

villada ben çok mutlu olduğunu düşünmüyorum bizde olduğu kadar - Euro 2024 te yer almayacak olması iyice modunu düşürmüştür.

neyse gelsin bizde patlama yapar belki de

yine 20 ustu satar kar yapariz diye dusunuyorum

Üzücü.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizde her türlü iş yapar, istendiği anda da 10 milyona satılır. Gönül isterdi ki 30 alalım ama olmadı. Hatalı bir kiralama şekli oldu.

Geri
Üst Alt