lucid rüya görme tekniği

Cevap: Lucid Rüya Görme Tekniği

Abi Allah aşkına kim uyurken bilinç altını kontrol edebiliyor ?

Bu teknik ne tekniği ben pek anlamadım.Neyi görmek isterse onumu görüyosun?Bende yatarken mesela birini düşlüyom sabaha kadar onu görüyom herşeyi yapıyom.Oysa ben işte proyum arkadaş.

Kaçlık Ram kullanıyosun.

Uğur rar'la rüyayı olm fazla yer kaplamasın. Astrala geçicen daha hatun alınıyo astrala gitmezse. Alışveriş falan da yapıyor bunlar astralda geniş tutmak lazım.

Ben olmayacak bir olayı farkettiğim anda rüya olduğunu anlıyorum ama hemen uyanıyorum.Sonrada hemen gözlerimi kapatıp rüyaya dönmeye çalışıyorum ama olmuyor.:(

Lan olm insepşının dozunu azaltın lan,günde 5 defa yerine 2 defa izleyin,lütfen olm.

Mesajları okudum da olayın vahimliği karşısında dehşete kapıldım.May the force be with you. aghadıfghaıhgaghalkg

dostlar ben başardım biraz gördüğüm rüyada istediğimi yapıyorum ama süresi çok kısa 4-5 saniyeye başka rüyaya atlıyor birde görüntü bulanık bende

İyi de hacı, bunu nasıl yapıyorsun, teknik demişsin de.

Herkes yapabiliyormu bunu ya. Dün denemek istedim rüya gördüm ama kontrol falan edemedim kendimi.

Sabah kalktım hala tırsıyorum fazla gizemli işler bunlar ters bize :D

Umut haklı; bize ters. Rüyamızı yönetebilme kabiliyetimiz olsa toplumun %80 'i sapık olur.

Inception'da var ben bunu yıllardır yapıyorum.

Şaka değil. 5-6 senedir rüyada kendimi kontrol ediyorum.

En son dün gördüğüm rüyada düşmanlardan kaçıyordum.

Uçuyordum, metrelerce zıplıyordum.

+18 rüyalar var bir de :D.

Havada durabiliyorum, şahitlerim var..:haha:

Ben bu Orkun'dan tırsmaya başladım lan. Adam düşük ket vuruyor, kendini rüyada kontrole diyor. Dakikalarca falan diyor bir de. Rüyalar en fazla 8 sn.'dir diye biliyorum ben. Rüyaları bile uzun adamın.:o

İnsanın bilinci yarı açıkken dakikalar sürmesi kadar abes birşey yok.

Forumda olağanüstü güçleri olanlar var dikkat! :eek:

Ben bu Orkun'dan tırsmaya başladım lan. Adam düşük ket vuruyor, kendini rüyada kontrole diyor. Dakikalarca falan diyor bir de. Rüyalar en fazla 8 sn.'dir diye biliyorum ben. Rüyaları bile uzun adamın.:o

İnsanın bilinci yarı açıkken dakikalar sürmesi kadar abes birşey yok.

aynen bende atın şunu forumdan :D :D

Geri
Üst Alt