lucifer michaelson

Hasan Çam

Ulubatlı Souness
1694714711358.png

lucifer michaelson adıyla tanına kaan alkan, 1990 yılında dünyaya geldi. çektiği videolarla gündeme gelen isim radyo televizyon programcılığı eğitimi aldı.

2011 yılında bir müzik programına katıldıktan sonra şarkıcılık yapmış ve daha sonra modelliğe yöneldi.

"lucifer michaelson" adıyla instagram'da bulunan fenomen ismin 1.8 milyon takipçisi bulunuyor.

kendisini takip ederim ama neden takip ettigimi bilmiyorum, biraz tuhaf birisi hele son paylasimlari cok cringe.

takma adi: oc

dolandırıcı oldugu için bizim millet sever

Olur da içeri girerse orada da böyle yamuk yamuk konuşursa bir yerinden kan alırlar bunun.

Mahkemede hakime desene lan videolardaki gibi "oooolumm taştaş mı geçiyorsunuz" diye.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Futbolcu sandım nerelere geldim yine

baby-run-omg.gif

Adminim iyi takipçisiymişsin 😅
Diyorum ya kac senedir takip ediyorum once Youtube'ta bulmustum sonra git gide kafayi yemeyi basladi gibi geldi bana.

"Gecen gun midpoint'a gittim, kac kisisiniz diye sordular. Bende dedim 'iki'. Ama siz teksiniz?

"Ben ve Allah var dedim"

bunu duyduktan sonra bir tuhaf oldum.

Diyorum ya kac senedir takip ediyorum once Youtube'ta bulmustum sonra git gide kafayi yemeyi basladi gibi geldi bana.

"Gecen gun midpoint'a gittim, kac kisisiniz diye sordular. Bende dedim 'iki'. Ama siz teksiniz?

"Ben ve Allah var dedim"

bunu duyduktan sonra bir tuhaf oldum.
Ben de bunlara uyuz oluyordum, bir süre sonra bunla Batu Z’nin videoları hoşuma gitmeye başladı 😅. Takip etmem gerçi de denk gelince izlerim

Geri
Üst Alt