Lucy (8 Ağustos 2014)

Gökhan Sancak

~ Le père de Yağız ~
GalataSarayı Efendileri
4m2ZQ4.jpg

Lucy (2014) - IMDb

Vizyon Tarihi: 08 Ağustos 2014

Yapımı : 2014 - ABD , Fransa

Tür : Aksiyon , Gerilim

Yönetmen : Luc Besson

Oyuncular : Scarlett Johansson, Morgan Freeman, Min-sik Choi, Analeigh Tipton, Amr Waked, Pilou Asbæk, Mason Lee, Claire Tran

Senaryo : Luc Besson

Yapımcı : Luc Besson , Christopher Lambert

Filmin Özeti

Scarlett Johansson'ın başrolünde yer aldığı ve özel yapım bir uyuşturucu kullandığında tam bir ölüm makinesine dönüşen ve özel güçlere sahip olan Lucy'nin hikayesi anlatılıyor.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=6Vu081NOorA[/media]​

Scarlett Johansson :heart:

Morgan Freeman :rose:

Bu ne ya. Ciplak sahne varsa izlenir

Çıplak sahneler var kesin bilgi, yayabiliriz.

Film tırt daha sonra cıplak yerleri derliyolar islerim

Yapımcı : Luc Besson (Leon, taxi... ) , Christopher Lambert (Nami deger Highlander)

Casting'de harika, kisaca izlenir.

Luc Besson nun kötü filmine denk gelmedim bakalım bu nasıl olacak.

fragmanı izledim über saçma olmuş , malum sahneleri sonradan izlenebilir.

Filmler karismis herhalde. Bahsi gecen sahneler bu filmde. Imdb puani 7.4 ama biraz degisik bir film.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=NoSWbyvdhHw[/media]

Scarlett Johansson'u ciplak gormek icin Lucy filmine giden ya da imdb puanina bakip Under the Skin filmine bilet alan bircok kisi hayal kirikligina ugrayabilir.

izledim filmden çok belgesel olmuş senaryo güzel de film yerine dizi olsa daha mükemmel olurmuş açıkcası o zekanın artış evreleri biraz daha yavaş ilerleseydi filan mesela muhteşem olaylar gelişip süper bir bilim kurgu-polisiye karışımı birşeyler yapılabilirdi. bundan sonrası spoiler içerir beyler izlemediyseniz bakmayın
filme dönersek tekrar evrimi çok vurgulamışlar filmde birde finali çok saçma geldi karı evrim geçriyor orda resmen zift gibi bişeye dönüşüyor ne olduğuda belirsiz hala adam nasıl bir piskopatlıksa karıyı vurmaya çalışıyor kadın süperman olmuş işte hala ne diye kovalıyorsunuz nasıl bir saçmalık bu, morgan freeman çok basit kalmış filmde rolü gereği neyse imdb yi bilmem ama benim puanım 10 üzerinden/6.4..

konuyu çok iyi seçmişler bence :D İnsan beyninin %100 ünü kullanabiliyoruz bunu bilmeyen birsürü insan var .Zaten beyninin sadece %10 unu %2 sini filan kullandığını düşünen insanlar zibilyon taneyken tam yerinde olmuş. Giderler izlerler aa gerçekmiş lan bunlar filan derler :D

Ben pek begenmedim çok ucu açık noktalara vardı ve bazı sahneleri özellikle finali çok zorlama olmuş, filmi uzatmak için bazı karekterleri imkanıda varken öldürmüyor buda sıktı doğrusu harika konu yakalanmış ama senaryoyla içine etmişler

Geri
Üst Alt