Ludovic Blas Analizi

Israrla istemek değil de fırsat transferi bonservisi 10 milyonu geçmeyecek şekilde maaşı da 1.5-1.8 civarı bizim ligde ciddi iş yapar şutları başlı başına tehdit mesela. Lazar Samardzic asıl cazip geliyor bana milli takımda oynamasıyla falan iyi fiyara satma ihtimalin daha fazla Samardzic'te.

Kendileri 8 milyon euro basip almislar daha 21 yasindayken. Zarar etmek istemezler herhalde, hele boyle iyi bir sezon gecirmesinden sonra. 1 senelik sozlesmesi kalmasina ragmen en kotu 10 milyon euro istemeleri normal.
Dubois, Mohamed, Mitdsjö gibi oyuncuları takasta kullanabiliriz.

Erden Timur'un aciklamalarina bakarsak Ilkay gibi oyunculardan ziyade daha gercekci transferlere bakmaliyiz. Blas alinabilirse 7-8 civari bir rakama bence cok iyi olur. CL on elemesine yetistirmek lazim boyle oyunculari.

ligue1de bunlardan her zmn vardır , belhanda vol. bilmemkaç

ben de birkac nantes maci izledim. hic dikkatimi cekmedi.

Esmer Cicaldau. Aynı özellikler, Romanya ligindeyken Cicaldau'da da vardı.

Emin degilim. Dikkatli olmak lazim. Basak'in eski oyuncusu Munir'in videolarindan Ronaldinho cikar.
Alinirsa da teknik ekibe guvenecegiz.

Bir oyuncuda en çok atlanan, en önemli detay devamlılık ve disiplin. Bu sene disiplinli oyunculardan kurulu bir takımla domine ettik ligi. Blas'ı Mohamed vesilesiyle 4-5 kere izlemiş oldum bu sezon ama çok gözüme batmamıştı.

İyi maliyete düşürmek lazım, Felix konusu bambaşka bir durum kıyaslanmamalı.

Felix'e 30-35 opsiyon koyamayacağımız için bir seneden fazla kalmayacağı aşikar.

Felix'i alıp oynatabilirsek Zaniolo olayından sonra iyice reklamımız olacak rehabilite açısından, ama belki Blas bambaşka oynayıp ilginç bonservis kazandıracak bu da var. Bu detayları düşünmek durumundayız, bakalım ne yönde karar çıkacak.

Kişilik analizi de yapılacaktır eğer listede ise. Ancak performans videolarında sadece hücumsal özellikler dikkat çekiyor. Oysaki bu takımın en büyük silahı ön alan presi. İcardi den mertens e Kerem den rasicha ya kadar herkes muhteşem bir pres koyuyor ortaya. Bizim en büyük silahımızın bu olduğu unutulmamalı. Ona göre seçim yapılmalı. 37 lik bir mertens presini yapmayacaksa gerek yok.

10 veya 8.5 numaranın solak olmasını hep tercih etmişimdir, rasyonel bir sebebi yok aslında. Tam maçını izlemedim, duran topları da iyi kullanıyorsa daha bir olumlu bakarım kendisine. Hele MM kazması ile takas söz konusu olursa dadından yinmez...

Aşırı soğuktum bu transfere ama dribbling ve top taşıma istatistiklerini görünce ısındım

Geri
Üst Alt