Luis Aragones Hayatını Kaybetti

Ali İmran 85: 'Kim İslâm’dan başka bir din ararsa, (bilsin ki o din) ondan kabul edilmeyecek ve o ahirette hüsrana uğrayanlardan olacaktır.'

Nisa 56: 'Şüphesiz âyetlerimizi inkâr edenleri biz ateşe atacağız. Derileri yanıp döküldükçe, azabı tatmaları için onların derilerini yenileyeceğiz. Şüphesiz Allah, mutlak güç sahibidir, hüküm ve hikmet sahibidir.'

İşte kendiniz yazmışsınız. Adamın Allah'a, Kur-an 'a inanıp inanmadığını nerden bilelim. İlla çıkıp ben müslümanım demesi gerekmiyor. Belki kendiliğinde inanıyor. O zaman ne olacak?

Eğer yaşadığı hayatta müslümansa dini inancını müslüman olarak belirtmesi gerekir bu yanlış olmasın... Benim bahsettiğim özel bir durumdu, şöyleki son nefesini verirken dahi can çıkmadan önce bile belki Allah ona iman nasip etmiş olabilir, bunu bilemeyiz, zaten kimsede bilemez bunu.. ve bilmediğimiz şeyler hakkında yorum yapmamayı öneririm... Bu anlamda direk cehennemliktir demek uygun olmaz demek istedim.. Onun dışında Allah 'ın rahmeti iman edenlerin üzerinedir eğer Kur-an a inanıyorum diyorsanız bu konuda bir şüphe olamaz zaten...

vaktinde can arat - yasin çakmak - önder turacı - deniz barış - ali bilgin - selçuk şahin - maldonado - josico - gökhan emreciksin - colin kazım - guiza - ilhan parlak gibi leş fenerbahçe kadrosu çalıştırmıştır.bu kadroyu yöneten adam nasıl ölmesin ? valla ben maçın ortasında kulübede ölür maç bitene kadar da kimse anlamaz diye düşünüyordum klinikte vefat etmiş.atletico madrid ve fenerbahçe camiasının başı sağolsun.

toprağı bol olsun.

ulan kadıköyde 4-1 kazandıkları maçta ne salak goller yemiştik

Çeptalk

Ali İmran 85: 'Kim İslâm’dan başka bir din ararsa, (bilsin ki o din) ondan kabul edilmeyecek ve o ahirette hüsrana uğrayanlardan olacaktır.'

Nisa 56: 'Şüphesiz âyetlerimizi inkâr edenleri biz ateşe atacağız. Derileri yanıp döküldükçe, azabı tatmaları için onların derilerini yenileyeceğiz. Şüphesiz Allah, mutlak güç sahibidir, hüküm ve hikmet sahibidir.'

Ateşi bol olsun. :p

Ölünün arkasından sırf Müslüman değil diye böyle konuşamazsın sonra Müslümanım diye geçinirsiniz bir de ayıp ulan ayıp. Raporladım,herkesin dini kendine sana noluyor

Allah rahmet eylesin.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu konuda bile nasıl tartışıyorsunuz anlamıyorum.Adam ölmüş,futbola hizmetleri var saygı duyuyoruz.Bize göre ölene Allah rahmet eylesin denir en kötüsünden bu ağız alışkanlığıdır nasıl derseniz deyin.Şu konuda tartışma çıkartanda art niyet ararım kimse kusura bakmasın.

“Cehennemlik oldukları iyice belli olmuş olan müşriklerin bağışlanmalarını istemek ne Peygambere düşer ne de müminlere; isterse en yakınları olsun.” (Tevbe, 9/113)

Sen kaç kere okudun Kur'an'ı?

Bu bahsedilen müşriklerin altında ,,kitap dini" olan jahudi ve hristiyanlar dahil mi?

Bence bi tek Allah bilir en sonunda kimin girecene cenette. Her müslümana ve iyi insana nasip olsun.

Neyse cok tartisma da olmasin..

Futbola ve heleki ispanyol futbol camiasina cok katkıları oldu.

R.I.P.

Geri
Üst Alt