Luis Campos, Sol Beke Yuri Gorshkov'u Önerdi İddiası

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör

620ae71d86b245241c8e322f.jpg

Kulübe danışman olarak hizmet veren Luis Campos'un, yönetime bir sol bek önerisinde bulunduğu ileri sürüldü. Ruslar'ın iddiasına göre bu isim 22 yaşındaki Yuri Gorshkov.​

Sarı-Kırmızılı kulüp için yeni bir transfer iddiası ortaya atıldı. Rus basınında yer alan haberlere göre Galatasaray Yönetimi, Krylya Sovetov'un 22 yaşındaki sol beki Yuri Gorshkov için bazı görüşmelerde bulundu.

Haberlerde Galatasaraylı yetkililerin Gorshkov'la bire bir görüştüğü, genç oyuncunun Türkiye'ye gelmek isteyip istemeyeceği hakkında sorular sorulduğu ve tarafların masadan bir mutabakatla ayrıldığı ileri sürüldü. Ancak kulüpler bazında henüz bir görüşme olmadığı, bu operasyonun Türkiye'deki sezon sonu için düşünüldüğü de haberin detayları arasında yer alıyor.

Spartak ve Lokomotiv Moskova kulüplerinin de transfer listesinde yer alan Yuri Gorskhov'u, Galatasaray'a danışman olarak hizmet vermeye başlayan Portekizli futbol adamı Luis Campos'un önerdiği belirlendi.

Milliyet

Zamanında ben de önermiştim. Luis Campos'a vereceğiniz parayı bana verin. Aylık €20.000'ya fitim.

Zamanında ben de önermiştim. Luis Campos'a vereceğiniz parayı bana verin. Aylık €20.000'ya fitim.

Tipine bakilirsa Ridvan Yilmaz'in Rus versiyonu. Kendi alt yapindan cikaramazsan elin rusuna bakarsin böyle.

Ruslarinda yabanci siniri var. Ondan, ve takimlar iyi para ödüyor diye oyuncular nadir dis ülkeye gidiyor. Oyuncu fena degilse, Zenit ve Moskova takimlari herhalde bize yedirmez cocugu.

620ae71d86b245241c8e322f.jpg

Kulübe danışman olarak hizmet veren Luis Campos'un, yönetime bir sol bek önerisinde bulunduğu ileri sürüldü. Ruslar'ın iddiasına göre bu isim 22 yaşındaki Yuri Gorshkov.​

Sarı-Kırmızılı kulüp için yeni bir transfer iddiası ortaya atıldı. Rus basınında yer alan haberlere göre Galatasaray Yönetimi, Krylya Sovetov'un 22 yaşındaki sol beki Yuri Gorshkov için bazı görüşmelerde bulundu.

Haberlerde Galatasaraylı yetkililerin Gorshkov'la bire bir görüştüğü, genç oyuncunun Türkiye'ye gelmek isteyip istemeyeceği hakkında sorular sorulduğu ve tarafların masadan bir mutabakatla ayrıldığı ileri sürüldü. Ancak kulüpler bazında henüz bir görüşme olmadığı, bu operasyonun Türkiye'deki sezon sonu için düşünüldüğü de haberin detayları arasında yer alıyor.

Spartak ve Lokomotiv Moskova kulüplerinin de transfer listesinde yer alan Yuri Gorskhov'u, Galatasaray'a danışman olarak hizmet vermeye başlayan Portekizli futbol adamı Luis Campos'un önerdiği belirlendi.

Milliyet

bu habere yonelik nacizane yanitim;

oyuncuyu suan oynadigi takimi hatirladigim kadariyla 500 bin euroya yakin bir ucrete transfer etmisti *chertanovo takimindan... 2020 yilinin agustos ayinda......

bunu yazmamin asil nedeni ;
oyuncu 2023 yazinda bosa cikiyor...
kendisi rusya u18,19 yas grubunda yer aldi.
bu sezon 17 lig macinda 2 asisti mevcut...
20/21 sezunda 51 macta 4 gol 1 asist lik performansi oldu.......
hem sovetov a takimi hem sovetov II de yer aliyor... misal ocak sonlarinda oynadigi sovetov II versus celje macinda beraberlik golunu atan isimdi....

18 yasinda rusya kupasina cikmis bir yetenek
180 lik bir oyuncu
10 uzerinden 7 verebilecegim bir potansiyel...
yasi dusunulunce gelisime acik bir oyuncu oldugunu dusunuyorum, ilerik donem olasi rusya aday kadrolarinda olmasi mumkun, gelisimi bu sekilde devam ederse....

rusya'da yabancı sınırı eskisi gibiyse transferi zahmetli olur.

Geri
Üst Alt