# Luis Fabiano

Cevap: Yönetim Fabiano İçin Brezilya'da

Foruma özellikle transfer dönemlerinde Apaçice dil eklentisi öneriyorum

Cevap: Son Dakika | Yönetim Fabiano İçin Brezil'ya da

Ntvspor nasıl kaçırmış bu gelişmeyi? Bir yanlışlık olmasın!...

Dün Spor gecesi programında Özgür Buzbaş önce yönetim Laurodan vazgeçti dedi bir kaç dakika sonra yönetimin Brezilyaya gittiğini söyledi.Hadi hayırlısı...

Lukas Podolski'yi alsınlar 26 yaşında , bonservisi Köln'de , ama yaşı 26 diye almayız , hele bi 30'u devirsin.

Lukas Podolski'yi alsınlar 26 yaşında , bonservisi Köln'de , ama yaşı 26 diye almayız , hele bi 30'u devirsin.
Podolskiden bi cacık olmaz açık ve net.Almanya milli takımında da bazı sebeplerden ötürü oynuyor Almanya'da ortalamanın üstünde adamlar B.Münih'de tutunurlar en azından.Ayrıca biraz sakin olsan iyi olur zira mesaj sayından ötürü kuş damgası yiyebilirsin.

Podolskiden bi cacık olmaz açık ve net.Almanya milli takımında da bazı sebeplerden ötürü oynuyor Almanya'da ortalamanın üstünde adamlar B.Münih'de tutunurlar en azından.Ayrıca biraz sakin olsan iyi olur zira mesaj sayından ötürü kuş damgası yiyebilirsin.

Benim Galatasaray'lılığımı ölçmek kimsenin haddine değil , kimsede ölçemez , kimse bana kuş damgasıda vuramaz , ben tribünde tiyatro izleyen , çekirdek çıtlatanlardan değilim , en fazla banlarlar , aslolan içimdeki GALATASARAY sevgisidir.

İkili tartışmaya girmeden devam lütfen.

sağlam bir fabiano ligin altınıüstüne getirir fakat bu yaştan sonra bu sakatlıklardan sonra baros gibi bir var bir yok olursa gereği yok zaten bizde o lüksde baros var barosun yanına sağlam sakatlılık endişesi vermeyecek oyuncu lazım

fabiona süper olur ama son dk süprizi yemesek bari ondan korkuyorum.

Fabiano için gitmemişlerdir umarım,Brezilya'da birine çarpsan Fabiano çıkabilir :D

Yönetimden açıklama: Tatile gittik ,transfere değil :D

Bence Fatih Terim sazı eline aldı,verdi listeyi,bir oraya gidin diyor,bir buraya,güzel gelişme bence.

Muslera ve Forlan'la görüsmek icinde gitmis olabilirler.

Şimdilik yapacağım yegane yorum :

cap19042734.jpg

önce haber...

son dakkaaa son dakkaaaa... galatasaray luis fabiano'yu almak icin brezilyada...

ertesi gün...

"Galatasaray’da Luis Fabiano isyanı...

Golcü arayışlarını sürdüren Galatasaray’da rotanın Luis Fabiano’ya çevrilmesi, camiada tepkilere yol açtı..

Halen Sao Paolo takımının formasını giyen, ancak sakatlığı nedeniyle uzun bir süredir oynama şansı bulunmayan 30 yaşındaki Brezilyalı yıldızın Ağustos ayından önce sahalara dönme ihtimalinin bulunmaması ‘’Sakat adamı neden alıyoruz?’’ sorularının sorulmasına neden oldu..

Dün yönetici Sedat Doğan ve alt yapı antrenörü Tugay Kerimoğlu ile birlikte Brezilya’ya giden Başkan Ünal Aysal’ın danışmanı ve sportif direktör Bülent Tulun’un Luis Fabiano için pazarlığa başladığı öğrenilirken, Sao Paolo Kulübü’nün Sevilla’dan geçen sezon 7.6 milyon Euro’ya aldıkları oyuncuyu Galatasaray’a 3.5 milyon Euro’ya vermeyi prensip olarak kabul ettiği ifade edildi..

Bu arada sakatlığının yanı sıra ‘’Alkol’’ problemi ile de zor günler yaşayan Luis Fabiano için bir grup Galatasaraylı, Başkan Aysal’a başvurarak, transferin gerçekleşmemesini istediler.."

Galatasaray’da Luis Fabiano isyanı - Hürriyet Futbol

ve bir gercek...

alperocal Alper Öcal Twitter (brezilya ligini ve basınını yakından takip eder)

GS ve Luis Fabiano ile ilgili ne Brezilya ulusal ne de Sao Paulo yerel basınında tek satır haber yok...

insanı düsündürmüyor degil...

Sakat yada bedava adam ala ala bi hal olduk.Fabiano brezilyalı sorun çıkartabilecekte bir adam gelmesin.

Geri
Üst Alt