# Luis Fabiano

Cevap: Yönetim Fabiano İçin Brezilya'da

Muslera ve Forlan için Brezilya'yamı gidilir ?

Adamların menajerleri gelir görüşülür.. Zaten kamptalar..

Fabiano-Nei-Bagy gibi oyuncular olabilir..

Ya müthiş oyuncu bu adam,hatta daha geçen sene adının Real Madrid için geçtiğini hatırlıyorum.Ama belli ki bazı sorunları var adamın.Hem de ciddi sorunları var ki memleketine dönmüş,yani kafasında bir şeyleri bitirmiş.Hele ki bir de sakatlığı varsa eğer birkaç kere düşünmek gerek.Tamam isimli adam,çok yetenekli adam ama yarın öbür gün antrenmanları kaçırırsa,sakatım der 2 ay forma giymezse o oyuncuyu sırf süs olsun diye almış olursun,böyle olursa da Fatih Hoca adama kapıyı gösterir sonra göndermek için çırpınıp durursun.Riskli yani.Öyle Drogba ya da Forlan gibi forma sattıracak bir adam da değil.

Bilemiyorum vezir de olabilir rezil de edebilir.

Baros'a güvenip devam etmek daha mantıklı Fabiano'yu almaktan.

Risk almaya da gerek yok. Baros, Elmander + bir yerli forvet transferiyle paşalar gibi geçer bu lig. Fabiano'ya verilecek paraya (7.5 milyon euro'ya alıp 1 maç oynatamadıkları adamı sakatlığı kalıcı hasar bırakacak cinsten değilse zararına satmazlar kesinlikle) Mevlüt rahat rahat alınabilir. Hem Baros/Elmander-Mevlüt hattıyla kontenjan yönünden de rahat bir nefes alırız. Mevlüt olmadı Sercan da olur. Pektemek'i isterdim ancak onu Beşiktaş aldı.

muslera ve forlan icindir.

Fabiano garip olacak biraz.Zaten Brezilya ile Türkiye'nin transfer sezonları aynı olsaydı gelemezdi.Daha bu adam Mart'ta Sevilla'dan gitmedi mi Sao Paulo'ya 8 milyon euro'ya mı ne ya da ben mi yanlış biliyorum?En az bu kadar para öderiz Fabiano'yu alabilmek için.

Baros güvenmeyip Fabianoyu istiyorsunuzda Fabiona hala sakat ve Barostan daha ağır bir sakatlık geçirdi bu ne perhiz ne lahana turşusu.

Hiç akıllanmıyoruz.

Arkadaş biz bunca sene sakatlıklar yüzünden başarısız olmadık mı?

Gidip bu kadar sakat adam alınır mı...

Fabiano=Golcü

Hızlı oyuncumuz var Baros.Ama bitiriciliği vasat.Top tutması vasat.

Elmanderimiz var güçlü sağda solda oynuyormuş.Oda golcü değil.Yani bizim alacağımız adam golcü olacak.Bu da Fabiano gibi duruyor.Doğru transfer olur.(Sakatlığı geçmişse)

Bu adamın sakatlığının kronik olduğundan nasıl emin oluyorsunuz ? Ne sakatlığı yaşamış, ne zamandır yok bilen var mı ayrıntılı olarak ?

Benim sakatlıklardan haberim yok ama Fabiano müthiş bir oyuncu, eldeki adamların hepsinden en az bir gömlek üstün, bitiriciliği de muazzam. Sağlam bir Fabiano'yu Forlan'dan daha çok isterim.

Copa Amerıkayı seyr etmek farz oldu

her an Tugay Kaptan karsımıza cıka bılır

Fabiano reis. Gecen sene WC 2010'da Fildisi Sahiline attigi goller mukemmeldi. Klas kokuyor bu herif. Her turlu oynar. Baros ve Elmander'den cok daha ustun bir golcu.

alınsın.severim fabianoyu.

trt spor bence baya kredi kazandı.selçuk ,fabiano ..pek sallamıyorlar

fabiano + baros forvet hattımız olacak alternatifleri pino kazım anıl gibi.

elmander orta saha oynayacak gibi........

hucümcu takım olacağız bu sene.

arenada ARDA elmander baros fabiano pino yu aynı anda sahada görürsek şaşırmayın........

Yönetim iyi geziyor, maşallah, maşallah.

muslera

sabri-servet-ujfalusi-çağlar

kazım-selçuk-cambiasso

elmander-fabiano-arda

Fabiano hedef şaşırtma olabilir ya da Forlan'a karşılık elimizi güçlendirme hamlesi de olabilir (Drogba'yı saymadım bile)...

Geri
Üst Alt