Luis Nani, Adana Demirspor'da

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
F0565FpX0AUzfxE

Adana Demirspor, Nani ile yaptığı görüşmelerde prensipte anlaşma sağladı. Portekizli yıldız, bugün (perşembe) son görüşmeleri yapmak için İstanbul'a gelecek.

36 yaşındaki Luis Nani, Türkiye'de daha önce bir sezon Fenerbahçe forması da giymişti.

Sporting, Manchester United, Valencia, Lazio, Orlanda, Venezia gibi takımlarda oynayan Portekizli futbolcu son olarak Melbourne forması giymişti.

Hürriyet

Bunların başkanı hayatını PR'a adamış.

Avustralya Ligi'nde ki maçlarda top süremiyodu.Büyük ihtimalle 1 sene oynar ve gider..

TM kolpalamıyorsa adam çapraz bağ sakatlığından dönüyor daha yeni. Çok saçma tercih.

Yahu şöyle adamlar alacağına 2 adam yetiştir de türk futboluna faydan dokunsun sayın adana. (ve tüm anadolu kulüpleri)

Değişik bir stratejileri var ama ilginç biçimde tutuyor. Eskinin büyük futbolcularından birini takımın başına getir, eskinin büyük futbolcularını transfer et yöntemiyle baya baya Avrupa potasına girdiler.

ekimde canlı izlemiştim stadta , yürümeye mecali yok.Paso ropörtaj veriyordu.

Deja vu gibi. Ha bire ayni tip oyuncular gelip gidiyo ve ayni yorumlar.

ADS'nin Süper Lig'de ücüncü sezonunda daha degisik hamleler bekliyordum ben acikcasi.

Balotelli den sonra onun gibi verim alacakları bir yıldız isim ariyorlar sürekli. Nani den nasil bir umut bağladın be başkan aklını seveyim

Geri
Üst Alt