Luis Pedro Cavanda Galatasaray'da İddiası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu transferi aciklayan bir kare paylasacagim sizinle.

CpRJQK2WAAAYb2i.jpg

Kasimpasa'yi zengin ettigi yetmiyormus gibi simdi de sira kankasi Muhammer Usta'nin Trabzonuna geldi. Bu serefsiz gitmedikce bizden bir halt olmaz.

Son düzenleme:
Yeteeer Dursun Özbek Yeteeer! Git nereye gidiyorsan git Futbol Federasyonu başkanı ol yağlı surat.

Son 5 sene de yapılan sağ bek transferleri :

Emmanuel Eboue (Arsenal)
Veysel Sarı (Eskişehir)
Tarık Çamdal (Eskişehir)
Salih Dursun (Kayserispor)
Martin Linnes (Molde)
Pedro Cavanda (Trabzonspor)

Eboue aralarında en ucuzu fayda & maliyet olarak nerede ise.

Adama 3.5 Milyon Euro bonservis verdik, senelik de 2 Milyon Euro.

Kalan için ödenen paralar sırası ile euro cinsinden

900 K
4.750 Milyon
2.750 Milyon
2 Milyon
1.7 Milyon

Bu kadar para dökeceğine zamanda çok para diye almadığın THOMAS MEUNİER'e 6 Milyon Euro verip alsan şu an 2 senedir bunları almamıştın ve sağ bekini 3-4 sene kapatmıştın. Üzerine 2018 gibi satıp para da kazanmıştın.

Beyin olmayınca Mahmut neylesin Wolly Mamut

yuhh be adam 25 yaşındaymış ben 30 üstü sanıyordum...en azından azıcık da olsa kafama yattı.. hızlı güçlü bir oyuncu savunma olarak katkısı olur ama hücumu leş ..

Adamların dalga geçtiği futbolcuyu beğeniyoruz burada yapmayın.

Donk kadar gamsız bir herif bu. Çok pis küfür edersiniz sonra burada.

Tesise karı atmaya çalışan defalarca çıplak gezen alemci bir tip.

Tesislerde ciplak gezerken Dursunla birlikte bunu ayni odaya kilitlemeli.
Saka bir yana, sana katiliyorum. Gelmesin.

Adamların dalga geçtiği futbolcuyu beğeniyoruz burada yapmayın.

Donk kadar gamsız bir herif bu. Çok pis küfür edersiniz sonra burada.

Tesise karı atmaya çalışan defalarca çıplak gezen alemci bir tip.

dalga gectikleri falan yok. cavanda icin trabzonlu bir arkadasımın yorumu;

cavanda layla reynada sabahlar artık.antrenmanları bile kaçırır .

ama hayvan gibi hızlı ve güçlü bir futbolcuydu ben ts de onun gibi kaliteli bir sağbek görmemiştim.

Cavan gibi bir futbolcu satılır mı hem de rakibinize silah veriyorsunuz.
Geçen sene Cavan da yı Gs de görmek tüm gslilerin inanılmaz hayali idi. Adamların hayali gerçek oluyor.
Cavan da bir takımın başlı başına komple bir yanı gibi idi. Hiç bir zaman şu kulüpte akıllı iş yapana rastgelemeyecekmiyiz.
Her zaman en iyi topcularımızı en lazımlı sezonlarımızda rakiplerimize kaptırıyor olmamız canımı acıtıyor.. !!!

Sırf iki tane genç sağbek aldık ama yine sabri oynuyor dedirtmek için yapılmış bir transfer. Buna ençok sabri sevinmiştir

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Trabzon'daki disiplinsiz davranislarini bizde bok yapar. Burasi Galatasaray, sneijder podolski muslera gibi oyuncularin oldugu kadroda herkes ayagini denk alir.

Eger hatalarindan ders cikardiysa ve hedefleri varsa ozaman bize katki saglar, iyi sag bek, trabzon'da sezon baslangici ve ortasinda herkes agzi acik izliyordu cavanda'yi, keske biz alsaydik diyenler vardi, noldu da hemen negatif bakiyorsunuz? Disiplinsiz tamam ama bizde ayni sekilde davranmaz, davranamaz da zaten.

Dedigim gibi eger kafasini futbola verirse katki saglar. Linnes gibi korkak oynamiyor cavanda, oyununda risk aliyor, dikine oynuyor, dribbling yapiyor, adam gecebiliyor, defansif anlamda da fena degil.

linnes ten artısı bile yok gene kadro şişirmek için yapılan transferlerden biri durmak yok boykota devam

yabancısı bile türkiyeden komisyon patladı zirve yaptı dursunla abv dursun

Ulan 1.7 milyon vermişsiniz bari Umud'u iteleseydiniz.

Banko oynar sağ bekte.
Carolü savunan ilk ve tek kişiydim.
Cavanda da inşallah sağ bek sorunumuzu çözecek.
Savunma anlamında duvar olsun yeterlidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt