Luis Pedro Cavanda'nın Transferi İçin Görüşmelere Başlandı

Sinan Bilgin

Sneijder ve Muslera ücretlerinde indirim de yapsa yine o paraları verecek bunlar.

Başımızda oldukça kötü niyetli bir grup var.

Dursun Sneijder ayarında transfer yapmaya kalksa en az 6-7 verir yıllık ücretini.

Bence sen bu isimler konusunda ön yargılı olduğun için bu şekilde düşünüyorsun.

Cavanda , Eren , Serdar ya da Tolga ... Isim onemli degil ,fakat yorumlar kayitli duruyor . . Bugun bu transferleri cop diye niteleyenler veya surekli asagilayanlar , oyuncu herkesce begenilen bir performans gosterirse SAKIN OLA KI ovmesinler , U donus yapmasinlar

Tersi de gecerli , bugun el ustunde tutanlar , gelmesine sevinenler , adam sifir cikarsa (donk misali) yine SAKIN OLA KI elestirmesinler

Bir insanin bir fikri olur , bu fikri istedigi zamanda dile de getirebilir , ama erken davranip ahkam kesen insan sonra tam terse donerse o zaman ruzgara gore hareket etmis olur

Ben sahsen oyuncunun faydasini ,gidisatini gorup buna gore yorumlama yapma taraftariyim . Emre Mor da kim dendi , cunku bir sey ispatlayamamisti Denizli istedigi donemde , ama milli takimda herkes adama asik oldu , dortmund aldi gitti .. Simdi yarin transferi soz konusu olsa herkes ister , ama denizlinin listesinde oldugunda yerin dibine sokanlarin konusma hakki o gun itibariyle bitmistir

mesele bu

Saçmasapan sıkma yine. Kimse performantan bahsetmiyor burada. Hiçbir başarısı olmayan, futbol dünyasında esamesi okunmayan, 50-60 maça zor çıkmış, kariyerinin yarısını sakat geçirmiş bir adama 2 milyonu nasıl açıklamayı düşünüyorsun.

Canın isteyince Sneijder satılmalı kulüb borç batağında diye burada felsefe yap, şimdi gel burada kimse dönmesin diye gider yap.

Buraya gelip Dursunculuk oynama. İnsanlara istediği gibi konuşur işine bak sen.

Nispeten eren transferi dışında diğer transferler tamamen fiyasko. Lig başlasın da sabriyi çok ararız

SM-N9000Q cihazımdan gönderildi

Nispeten Cavanda dışında tüm transferler fiyasko

Sent from my iPhone using Tapatalk

Transfermarkttan baktımda kariyerinde yaklaşık 15 maç sol bek oynamış. geçen sene 1 kere mersin maçında oynamış

alınan futbolcular faydalı olur olmaz ayrı ancak tek bir gerçek var artık o eski galatasaray kesinlikle değiliz sıradan anadolu takımlarının senelerdir yaptığı birbirinden futbolcu alma geleneğine bizde geçtik bu anlayış 20 sene önceki anlayıştı kuzmanovskiler serkan aykutlar zamanına geri döndük tabi o zaman artı olarak forma aşkı vardı şimdi oda yok !!

Bu ne diyor ya?
Bunlar nasil kongre üyesi oluyor arkadas zeka testi fln yapilsin.

Herkes hakettigi kadar kazanir, olay budur. Cöplere az verecem diye digerlerini degersizlestirmek neyin kafasi ya..

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk
Yorumu beğenmeyebilir,katılmayabilirsiniz,senin birçok yorumunu beğenen biri olarak söylüyorum, farklı fikirlere saygı duymalıyız,zeka testi felan hoş değil Delikanlı, bu da benim yorumum

P.S.: Yönetime istediğiniz gibi konuşun onlar kapsam dışı

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorumu beğenmeyebilir,katılmayabilirsiniz,senin birçok yorumunu beğenen biri olarak söylüyorum, farklı fikirlere saygı duymalıyız,zeka testi felan hoş değil Delikanlı, bu da benim yorumum

P.S.: Yönetime istediğiniz gibi konuşun onlar kapsam dışı

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Haklisin.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

cavandayi sol bek yedegi olarak kullanacagiz gibi geliyor.

Linnes de ilk 11de

Trabzonlular haklı.Biz bedavaya razıyken Umud'a bir kulübün bonservis verip alması gibi bir şey oldu yaptığımız.

Allah'ın andavalları önce kendilerine baksınlar

Kaç yıldır kibirbahçenin karısı oldular

Bir oyuncu başka takımda tutmayacak diye bişey yok

Bu ateş üfleyerek sönmez

öylede bu yönetim bizim marka değerimizi yerlen bir etti.

anadolu takımlarının maskarası olduk.

öylede bu yönetim bizim marka değerimizi yerlen bir etti.

anadolu takımlarının maskarası olduk.

Haksızsın diyemem ama bir konuda biraz fazla abartıyoruz gibi

Tabiki futbol iyi oyuncular ile başarı getirir

Ancak ben bizim takımın o kadar da kötü oyunculardan Kurulu olduğunu düşünmüyorum

Buna mesela Eren hatta sağlam olursa serdar da dahil

Ayrıca bir takımda iyi isimler kadar hamallarda lazım mesela sağlam olursa bir tolga

Ben mesela Ereni Leverkusenden biliyorum orada çok iyiydi

Beni daha çok umutlandıran sanki takımda ki bazı kişisel sorunlar çözülmüş gibi

Eskiden yerli ve yabancılar ayrı ayrı oturuyordu şimdi birlikte resim falan çekinmeler

Ne kadar iyi isimlerin olursa olsun takım olmadıktan sonra bir işe yaramıyor

Bu ateş üfleyerek sönmez

Bu verilen paralarin zaten ozru yok, FFP kiskacinda iken hele de .. Ama yazdigim isimler dahil herkes cok abarti ucretlere oynuyor . Su an ne tolgaya 2 , ne sneijder e 5 ,ne selcuk a 3,5 verecek durumdayiz

Kastettigim bu . hepsi cok ,hele bunlarin kontratlari var ,ustune yeniden 2-3 senelik kontratlarla ayni hatayi tekrarlamak tuy dikmeye benziyor

Geri
Üst Alt