Melih Peker
Şef Gümüş Kıvrım
- 21 Ocak 2010
- 70.071
- 48.583
- 4.843
mbia konuşuluyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cavanda , Eren , Serdar ya da Tolga ... Isim onemli degil ,fakat yorumlar kayitli duruyor . . Bugun bu transferleri cop diye niteleyenler veya surekli asagilayanlar , oyuncu herkesce begenilen bir performans gosterirse SAKIN OLA KI ovmesinler , U donus yapmasinlar
Tersi de gecerli , bugun el ustunde tutanlar , gelmesine sevinenler , adam sifir cikarsa (donk misali) yine SAKIN OLA KI elestirmesinler
Bir insanin bir fikri olur , bu fikri istedigi zamanda dile de getirebilir , ama erken davranip ahkam kesen insan sonra tam terse donerse o zaman ruzgara gore hareket etmis olur
Ben sahsen oyuncunun faydasini ,gidisatini gorup buna gore yorumlama yapma taraftariyim . Emre Mor da kim dendi , cunku bir sey ispatlayamamisti Denizli istedigi donemde , ama milli takimda herkes adama asik oldu , dortmund aldi gitti .. Simdi yarin transferi soz konusu olsa herkes ister , ama denizlinin listesinde oldugunda yerin dibine sokanlarin konusma hakki o gun itibariyle bitmistir
mesele bu
Yorumu beğenmeyebilir,katılmayabilirsiniz,senin birçok yorumunu beğenen biri olarak söylüyorum, farklı fikirlere saygı duymalıyız,zeka testi felan hoş değil Delikanlı, bu da benim yorumumBu ne diyor ya?
Bunlar nasil kongre üyesi oluyor arkadas zeka testi fln yapilsin.
Herkes hakettigi kadar kazanir, olay budur. Cöplere az verecem diye digerlerini degersizlestirmek neyin kafasi ya..
Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk
Haklisin.Yorumu beğenmeyebilir,katılmayabilirsiniz,senin birçok yorumunu beğenen biri olarak söylüyorum, farklı fikirlere saygı duymalıyız,zeka testi felan hoş değil Delikanlı, bu da benim yorumum
P.S.: Yönetime istediğiniz gibi konuşun onlar kapsam dışı
C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Allah'ın andavalları önce kendilerine baksınlar
Kaç yıldır kibirbahçenin karısı oldular
Bir oyuncu başka takımda tutmayacak diye bişey yok
Bu ateş üfleyerek sönmez
öylede bu yönetim bizim marka değerimizi yerlen bir etti.
anadolu takımlarının maskarası olduk.