Luis Suarez Barcelona İle Anlaştı

suarez favori santrforum

barca muhtesem bir transfer yapti

hücum hatlari bu galaksinin üzerinde: messi, neymar, suarez

durdurabilene :ask: Oslo

ps: suarez 4 ay ceza yedi... o nolacak? barca lobisi ayarlar mi biseyler?

Cristiano Ronaldo yu isirsin diye aliyorlarmis :D

saka bir yana, boyle aptal bir yonetim ben daha hayatimda gormedim, okadar forvet var, gidip saglam bir stoper almazlar, her sene forvet forvet forvet.. Allah akil fikir versin..

Bide mental problemleri var orasi da ayri bir dert..

Kisisel sorunlarini cozerse cok iyi bir transfer olabilir, aksi takdirde habire negatif sinerji getiren oyuncu olur..

Cristiano Ronaldo yu isirsin diye aliyorlarmis :D

saka bir yana, boyle aptal bir yonetim ben daha hayatimda gormedim, okadar forvet var, gidip saglam bir stoper almazlar, her sene forvet forvet forvet.. Allah akil fikir versin..

Bide mental problemleri var orasi da ayri bir dert..

Her sene forvet forvet diyorsun da adamlar da direk forvet oynayacak bir tane futbolcu yok.Adamlar geçen sene bütün maçlara forvetsiz çıktı.Suarez de cuk oturur.Ceza konusu biraz sıkar ama lobi ile de bunu hallederler.Stoper konusunda sana katılıyorum.Barça'ya 2 tane stoper lazım.

Her sene forvet forvet diyorsun da adamlar da direk forvet oynayacak bir tane futbolcu yok.Adamlar geçen sene bütün maçlara forvetsiz çıktı.Suarez de cuk oturur.Ceza konusu biraz sıkar ama lobi ile de bunu hallederler.Stoper konusunda sana katılıyorum.Barça'ya 2 tane stoper lazım.

Zaten adamlar forvetsiz oynuyor, daha dogrusu Messi orada oynayacagim diyor, hersey onun kararina bagli. Messi eger baska bir yerde oynamayi kabul ederse ozaman olabilir, cunku iyi oyuncu Suarez. Ama bu defa da Neymar ve Sanchez de var. Yani bana kalirsa hic mantikli degil, ama galiba Sanchez Arsenal a gidiyormus ozaman anlarim..

olduda naptılar, surekli forvet harcıyolar. ibrahimovic gibi bi forvete bile demediklerini birakmadilar. ben forvet olsam kesinlikle gidecegim en son takim barca olurdu

Messi'ye sormuşlardır "alalım mi" diye.

İyi transfer ama antrenmana bile çıkamayacak olması adaptasyon sürecini uzatacak.

N5

Zaten adamlar forvetsiz oynuyor, daha dogrusu Messi orada oynayacagim diyor, hersey onun kararina bagli. Messi eger baska bir yerde oynamayi kabul ederse ozaman olabilir, cunku iyi oyuncu Suarez. Ama bu defa da Neymar ve Sanchez de var. Yani bana kalirsa hic mantikli degil, ama galiba Sanchez Arsenal a gidiyormus ozaman anlarim..

Bu herşey Messi bağlı olayı bana saçma geliyor.Barça gibi bir takım böyle şeylere izin vermez.Sanchez'i satacaklar demek ki.

4 ay maç yapamayacak yani kasıma kadar.

+

Sene boyu en az 2 maç cezası var.

Bir devre oynayacak bu yıl sonra 30 yaşına merdiven dayayacak. Baya iyi transfer. :D

Çok iyi transfer ama realin almasını isterdim :) Bence cezasını bi şekilde hafifleticekler ve olması gerekende bu

Bu herşey Messi bağlı olayı bana saçma geliyor.Barça gibi bir takım böyle şeylere izin vermez.Sanchez'i satacaklar demek ki.

Sanchez Arsenal a gitmek istedigini iletmis yonetime, ama gercekten hersey Messi ye bagli bu bir palavra degil. Zlatan i da o gonderdi, ozamanlar sag acik da oynardi ve artik kaleye yakin yerde oynamak istiyorum diye teknik heyet le arasi bozuluyor du az kalsin. boylece santrafor a kaydi Messi, diger oyuncular da onun etrafina gecti o daha cok gol atsin ve rahat oynayabilsin diye.. Suarez de insallah ayni hatayi yapmazlar.. :P

olduda naptılar, surekli forvet harcıyolar. ibrahimovic gibi bi forvete bile demediklerini birakmadilar. ben forvet olsam kesinlikle gidecegim en son takim barca olurdu

Forvet harcıyorlar dediğin sadece İbrahimoviç ile sıkıntı yaşadılar.Onun da sebebi Guardiola'ydı yanlış bilmiyorsam.

4 ay maç yapamayacak yani kasıma kadar.

+

Sene boyu en az 2 maç cezası var.

Bir devre oynayacak bu yıl sonra 30 yaşına merdiven dayayacak. Baya iyi transfer. :D

Adam daha 27 yaşında.

4 ay mevzusunu Barca lobisi azaltır bi şekil.

İyi transfer çünkü Dünya'da ki en iyi forvet.

Sanchez Arsenal a gitmek istedigini iletmis yonetime, ama gercekten hersey Messi ye bagli bu bir palavra degil. Zlatan i da o gonderdi, ozamanlar sag acik da oynardi ve artik kaleye yakin yerde oynamak istiyorum diye teknik heyet le arasi bozuluyor du az kalsin. boylece santrafor a kaydi Messi, diger oyuncular da onun etrafina gecti o daha cok gol atsin ve rahat oynayabilsin diye.. Suarez de insallah ayni hatayi yapmazlar.. :p

Arsenal Hulku'da almadı mı? Sanchez de giderse çok iyi takım olurlar.Ama defansları leş.

Palavra kardeşim ben inanmam.Türk takımı olsaydı inanırdım.Suarez, Barça da çok iş yapacak.Muazzam bir futbolcu.

Adam daha 27 yaşında.

4 ay mevzusunu Barca lobisi azaltır bi şekil.

İyi transfer çünkü Dünya'da ki en iyi forvet.

Doğru 28 olacakmış ocakta bakmadan söyledim. İyi transfer eyv. ama fiyat + mental sıkıntılar + ceza göz önüne alınınca bana çok iyi gelmedi. 50 milyon € civarına kapatabilseler iyi olurdu.

Arsenal Hulku'da almadı mı? Sanchez de giderse çok iyi takım olurlar.Ama defansları leş.

Palavra kardeşim ben inanmam.Türk takımı olsaydı inanırdım.Suarez, Barça da çok iş yapacak.Muazzam bir futbolcu.

Hulk gundemlerinde yok suan (en azindan adi hic gecmedi son donemde), istersen inanma ama bunlar gercek, arsivlerde var, katalan medyasi bile yazdi seneler evvel.

Geri
Üst Alt