Luiz Gustavo Resmen Fenerbahçe'de

Ona iyi diyenler en son Bayern doneminde izlemislerdir ki o dönemlerde stoperdi
Sonra çok vasat bir topçu oldu topaldan tek artısı ayağı daha temiz
Uğur denen velet Galatasaray düşmanıdır geçiniz
Yok yav ön libero oynuyordu o dönem.

Herkes Elif’ten gelen parayı kullandılar demiş ama O para zaten Ali Koç’un kendi cebinden verdiği para.
FFP’yi dolaylı yoldan delmek için çevirdikleri dümenin bir parçası.
Ben olsam o parayı banka borçlarının faizini ödemek için kullanırdım.
Böyle veteran futbolculara gömerek değil.

Bayern zamanında önliberoydu o zamanlar çok iyi topçuydu, klas adamdı. Sonrasında hiç izlemedim, stoper oynamasına da şaşırdım hatta.

O dönem stoper oynayan Dante vardı onunla karıştırmış olabilir bazı arkadaşlar. Malum tipleri de benziyor.

Yok yahu stoper çok oynadı sonra sakarlasmaya başlayınca öne attılar öyle çöp hale geldiki Bayern sepetledi marsilyada da izledim hem vasat hemde bu herifi özel kılan yanıda yokki misal tempolu ısıran bir oyuncu değil
Valla stoper oynadığını hatırlamıyorum ama ön libero oynadığı dönem kötü değildi sonrasında ağır oyuncu olduğu için tutmadılar pek zaten Pep geldiği an gönderildi.

Fenerbahce kulübü, Luiz Gustavo için 6 + 1 M€ değerinde bonservis bedeli ödeyecek ve kendisi ile 3 yıllık sözleşme imzalayacak. (via @lequipe)

Herifte 90lar topcularinin tipi var. Insallah tutmaz ama siradan bir isim degil. kariyerli bir oyuncu aldilar. Gerci fb cenabetligi diye bir sey var. Ne kariyerli oyunculari cöp etti capsiz fb.

iyi topçu ama çok bonservis vermişler.

ft'nin 3. döneminde bir ara hoca istiyor diye haber çıkmıştı ama o zamanlar fiyatı uçuktu tabi. yanlış da hatırlıyor olabilirim yıllar geçti.

Gayet iyi transfer
Ayrica ihtiyaclari olan bolge
Emre disinda takimi yonlendirip oynatabilecek adam lazimdi onlara

ersun bugun emreyi 90 dk tutmak zorunda hissetti
Bu transfer bu yuzden
Emrenin tum lig bu sureleri kaldirmayacagini onlar da biliyor
Emreyi disari al kimi oynatirsin
Tolga, ozan, tolgay falan emrenin yaptiginin 10’da 1’ini yapamaz
Zajc, ferdi o isi yapacak adamlar degil
Jailsonla da ne kadar oluyor gecen sene gorduk

Ben bunun 1 senelik sozlesmesi var saniyordum ama 2 senelik 6.6 milyon sozlesmesi varmis. 2 + 1 diyorlar. Simdi bu adam 400 bin euro icin mi ulke degistirecek? Bence en az 3.5 ve 3 senelik imzalar. Belki bonuslarla 4 olur.

Bayern döneminden dolayı aklımızda yer edinmiş bir futbolcu,kötü demek pek gerçekci olmaz.Fakat beni heyecanlandıran bir adam değil ne yalan söyleyeyim.Galatasaray ile adı geçseydi çok da mutlu olacağımı düşünmüyorum.Tabi bizim yaptığımız orta saha transferlerinin etkisinden de olabilir bu durum.Normalde Fener Beşiktaş isimli oyunculardan birisini kadrosuna kattığında ister istemez bir rahatsızlık hissi verirdi.Bu sezon onu hiç yaşamadım.Hele bugün umrumda bile olmadı.Bu rahatlık bana rakiplerimizle aramızdaki makasın hafiften açıldığı hissini veriyor.Umarım pratikte de bu böyle olur.Gerek oyun,gerek netice olarak istediklerimize rahatlıkla ulaşabiliriz.

Bu yaştaki adama bu paralar dehşet ayrıca sizin aklınızda bayern dönemi kaldı galiba
Marsilyadaki döneminde çok ağır ve hantal duruyor aynısını max cruse içinde söyledim.
Hali ortada ağır oyuncunun bizim ligte iş yapması için nzonzi fegholi babel gibi müthiş oyun zekası
ve tekniğine sahip olması lazım.

Geri
Üst Alt