Luiz Gustavo Resmen Fenerbahçe'de

Çağan'ı tanıyorum benim düşüncemle paralel konuşmuş, bence alan parselizasyonundan çok ayağı düzgün adama ihtiyaç vardı orada çünkü o oyuncu takımı ileri iter, ersun'un önde pres mantığına da uyar bu. Çünkü her ne kadar kabul etmeseniz de Kruse dışında her oyuncu defansif katkı veriyor bunlarda.

Not maliyet konusunda hemfikiriz.
Sevgili renktasim zaten ayagi çok iyi olan bir Emreleri var. Emreye alternatif aldilarsa bu bonservis bu maliyete oyle yedek olmaz. Rami den istenen verimi alamayinca stopere cekeceklerini düşünüyorum. Ayağının çok iyi olmasi doğru ama Seri nin de ayagi çok iyi gördük etki sıfır. Bunlara arkayi teslim edecekleri ilerde haldur huldur hücum yaparken arkada saglam toplayici lazımdı.

Oley çektirmek için gustavo ya gerek yoktu bence.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sevgili renktasim zaten ayagi çok iyi olan bir Emreleri var. Emreye alternatif aldilarsa bu bonservis bu maliyete oyle yedek olmaz. Rami den istenen verimi alamayinca stopere cekeceklerini düşünüyorum. Ayağının çok iyi olmasi doğru ama Seri nin de ayagi çok iyi gördük etki sıfır. Bunlara arkayi teslim edecekleri ilerde haldur huldur hücum yaparken arkada saglam toplayici lazımdı.

Oley çektirmek için gustavo ya gerek yoktu bence.

serinin durum başka yalnız abi.3 maçta 3 farklı kişiyle oynadı ortasahada.2 maçta 6 numaraydı.. ki hiç yeri değil.nzonzi ile daha 1 kez oynadı ve kırmızı gördü.yani zaten daha cok yeni ama uyum saglayacagı o başlangıcta da farklı kişilerle,6 numara oynayıp,kırmızı görüp bok ettik herşeyi.

o yüzden seri şu uyumu sağlayıp kesinlikle çok katkı verecektir,bilhassa avrupa maçlarında.eminim.

iyi topçu boklamaya gerek yok 32 yaşındaki adam için 7 milyon gömmeleri güzel . bu arkadaş marsillyadan 3,2 milyon euro alıyor. ben eminimki 4-5 alacak fenerden ama fener muhabirleri 2 milyon euro alıyor diye açıklayacak.
hahahahahahhahahaha demiştim.
Luiz Gustavo, Fenerbahçe’den yıllık 2.750.000€ net ücret kazanacak. (yağız sabuncuoğlu)

7 milyon bonservis mi? öhhh

serinin durum başka yalnız abi.3 maçta 3 farklı kişiyle oynadı ortasahada.2 maçta 6 numaraydı.. ki hiç yeri değil.nzonzi ile daha 1 kez oynadı ve kırmızı gördü.yani zaten daha cok yeni ama uyum saglayacagı o başlangıcta da farklı kişilerle,6 numara oynayıp,kırmızı görüp bok ettik herşeyi.

o yüzden seri şu uyumu sağlayıp kesinlikle çok katkı verecektir,bilhassa avrupa maçlarında.eminim.
Hayir ondan demedim ayağı iyi ama onu kullanabilmen icin yırtık dona kaçan adamlarin olmasi lazim. Fener zaten emrede topluyor butun toplari. Emreyi öne de atamazlar kondisyon olarak 30dk da biter. Gereksiz görünüyor gözüme. Arkayi süpürücü olarak jailson gorevini yapardi. O paraya daha elzem mevkilere adam alabilirlerdi iyiki alamadilar :)

Gustavo büyük kulübe gelmek için maasindan feragat etmis, helal olsun

Ersun Yanal gibi en büyük taktiği Webo'ya şişir, Sow'a şişir, Muriç'e şişir olan bir kondisyon ağırlıklı antrenör için fazla lüks transfer. Zaten Türkiye şartlarında ayağı iyi top yapan Zanka, Isla, Emre ve hatta Tolga gibi adamların varken 33 yaşında herife top çevirsin diye 7 milyon vermek akıl karı değil. Ki Zajc ellerindeyken hala milyon tane orta sahaları var. Gustavo kötü oyuncu değil ama Fenerbahçe'nin en elzem ihtiyacı gibi de durmuyor. Jailson'u satarlarsa bir mantık bulabilirim ama büyük para aklamadıkları sürece de Jailson gibi 24 yaşına gelip sadece İstanbul'da tanınan bir adamdan da Gustavo'nun bonservisini çıkartamazlar. Sadece Türkiye ligine oynayan, orta sahası bu kadar kalabalık takım için her türlü müsrif bir transfer, büyük ihtimal bizim Diagne harcaması gibi FFP'yi diğer dönem kullanamadıkları için Elif'ten gelen karı yatırıma dönüştürmek istediler. Gustavo da kariyerine rağmen bu yaştan sonra Diagne kadar geri dönüşümsüz futbolcu, inşallah performansıyla da Diagne'nin dudağını uçuklatacak bir oyun koyar ortaya.

Kendisinden 7-1'lik Almanya maçında David Luiz'le yaptığı olağanüstü şovu sık sık sergilemesini bekliyorum, hayırsız olsun.

volkan demire göre

2+1
5.5 bonservis
bonuslarla 3.5 maas

wolfsburgta pek begenmiyordum, her mac kirmizi kart görecek gibiydi

Geri
Üst Alt