Luiz Gustavo Resmen Fenerbahçe'de

Bencede boş transfer yav 32 yaşında bir adama çok üst düzey meziyetleri yoksa bonservis vermek hele hele 6-7 milyonlar çok saçma iş biz mesela aynı parayı Banega'ya versek o da saçma ama en azından pozisyon itibariyle ofansif bir adam sana maç çözüp, para/puan kazandırabilir şimdi bu adam bu maliyeti öne çıkan özelliği defansif yapısı iken nasıl karşılayabilir ki bilmiyorum yani uçuruma koşar adım olarak gidiyorlar bizim orta saha daha iyi her türlü ve maliyeti ortada.
Stoper, sol bek ve ön libero oynayabildiği için aldılar, bir de Kolarov olmadığı için prestij kaybına uğradılar ve bir cevap vermek istediler.

Tolgay 3
Zajc 6.5
Luiz 7
Jailson 4

20.5 milyon euro harcadılar orta saha için, bu da ayrı bir planlama hatası çünkü bir de elde Emre, Ozan ve müzmin Ekici ile Tolga var.

Bu transferin ne kadar kötü bir transfer olduğunu önümüzdeki aylarda ve yıllarda göreceğiz. Akıl tutulması yaşamış olmaları lazım.

Herifte 90lar topcularinin tipi var. Insallah tutmaz ama siradan bir isim degil. kariyerli bir oyuncu aldilar. Gerci fb cenabetligi diye bir sey var. Ne kariyerli oyunculari cöp etti capsiz fb.
Bence bunun sebebi hakkaniyetsiz olmaları ve hayasız davranmaları. Bu tutumları yüzünden Rabbim huzur vermiyor bunlara aldıkları topçuların hayrını görmüyorlar.

Stoper, sol bek ve ön libero oynayabildiği için aldılar, bir de Kolarov olmadığı için prestij kaybına uğradılar ve bir cevap vermek istediler.

Tolgay 3
Zajc 6.5
Luiz 7
Jailson 4

20.5 milyon euro harcadılar orta saha için, bu da ayrı bir planlama hatası çünkü bir de elde Emre, Ozan ve müzmin Ekici ile Tolga var.
Yani işin psikolojik ve taraftarın gazabından korunmak adına doğru bir transfer oldu ama zaten takımları bu sürece getiren iş bilmez yöneticiler kadar bu yaklaşım da oldu bakalım bu transfer terazinin neresinde yer alacak merakla bekliyorum

Yani işin psikolojik ve taraftarın gazabından korunmak adına doğru bir transfer oldu ama zaten takımları bu sürece getiren iş bilmez yöneticiler kadar bu yaklaşım da oldu bakalım bu transfer terazinin neresinde yer alacak merakla bekliyorum
Fenerin en iyi yeri orta sahaydı, ben olsam stoper ya da sağ açık alırdım o parayla.

Fenerin en iyi yeri orta sahaydı, ben olsam stoper ya da sağ açık alırdım o parayla.

Bunlar okadar malca, planlama yapiyor ki inanilmaz.

Altay potansiylli olabilir, ama tecrubesiz cocuk oraya tecrubeli kaliteli adam alamari lazimdi. Ornek: Fabri.

Rami ve Zanka, inanilmaz agirlar ve Zanka resmen sicip batirdi Trabzon macinda, Rami kapali kutu ve sag ayakli, sol stoper yok.

Sol bek yok, Hasan ali den baska.

Orta saha okadar siskinken, gidip 7m euroya gustavyo aldilar.

O parayla, mutlaka ben olsaydim

1 as solbek
1 tecrubeli kaleci
1 yabanci forvet
1 sol stoper

kendisini 7-1'lik almanya - brezilya dünya kupası performansından hatırlıyorum.

almanya ile orta sahadaki kıran kırana mücadelesi farkın daha da büyümesine mani olmuştu..

32 yaşındaki adama 7m euro mu verdiler? ne saçma transfer politikasıdır bu.
Yapılan transfer mevki olarak doğru bir karardır ama 7m ya 32 yaşındaki adama verilmez.

Ben bizim futbolcu transfer maliyetlerine pek bakmadım. Ama internette şöyle bir muhabbet dönüyor.

Gustavo 6 milyon
Galatasaray’ın harcadığı transfer parası 2.5 milyon???
Doğru mu

Ben bizim futbolcu transfer maliyetlerine pek bakmadım. Ama internette şöyle bir muhabbet dönüyor.

Gustavo 6 milyon
Galatasaray’ın harcadığı transfer parası 2.5 milyon???
Doğru mu
4.1 milyon euroya aldık tüm adamları eğer Luyindama sayılmazsa.

1.5 Seri
700 Andone
1 Lemina
600 Emre Mor
300 Ozorn

Kalanlar 0 bonservis.

şampiyon olabilmek adına akıl dışı paralar harcayıp fazlaca hamleler yapıyorlar ama kağıt üzerinde bana göre yinede vasat bir kadroları var. bize göre tek avantajları yıllardan beri süregelen başarısızlık nedeniyle başarıya aç ve hırslı olmaları, bize düşen en az onlar kadar şampiyonluğu istemek.

4.1 milyon euroya aldık tüm adamları eğer Luyindama sayılmazsa.

1.5 Seri
700 Andone
1 Lemina
600 Emre Mor
300 Ozorn

Kalanlar 0 bonservis.

Medyanın gücü işte. Biz o maliyetleri yapsaydık Galatasaray iflas etti diye haberler servis edilirdi. Zaten geçen iki sene öncesine kadar kendimi bildim bileli Galatasaray borç batağında ve iflas ediyor

Geri
Üst Alt