Lukaku Ayrılmak İstiyor

Talha Küllü

Onursal Üye
Onursal Üye
Bonservisi Chelsea'de bulunan ve son 2 yılı kiralık olarak geçiren Belçikalı yıldız, Chelsea'den ayrılmak istediğini söyledi.

Anderlecht'ten büyük umutlarla Chelsea'ye transfer olduktan sonra ilk olarak West Brom, ardından Everton'da kiralık olarak forma giyen Romelu Lukaku, Diego Costa'nın Chelsea ile anılmasından sonra ayrılmaya karar verdi.

"Chelsea'yi biliyorsunuz, her sezon üst düzey bir forvet transfer ediyorlar... Geride bıraktığımız sezonun başında soyunma odasına girip Eto'o, Ba ve Torres'i gördüğümde 'Woah, burada neler oluyor?' diye bi tepki vermiştim. Ama bu sorun değil, benle ilgilenen birçok kulüp var. Bu durumda kendime bakmam lazım, Dünya Kupası'nda iyi performans göstermeliyim. Transfer olmayı bekleyen oyuncular için çok önemli bi turnuva. O oyuncular arasında ben de olabilirim... Chelsea bakış açımı anlıyor." şeklinde konuşan genç oyuncunun Atletico Madrid'e önerildiği, ayrıca Tottenham ve Everton'ın da aralarında bulunduğu 6 kulübün de yakından ilgilendiği öne sürüldü.

Lukaku bu sezon Everton'da 15 gole imza attı.

- GSC Haber

Kaynak: Mirror, Guardian, Goal, DailyMail etc.

Ulan alsak ne güzel olurdu bee... Bize yedirmezler ama tabi :(

Keşke, yalnız bize kanat oynayabilecek adam lazım. Hayalden öte değil zaten. :)

Tapatalk v2

En az 25etmesi lazım

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ünal Aysal bunu beğendi.

:( :(

yedirmezler net!! doumbia lukaku forvet 2lisi yapacaksın spor toto leş ligi darmaduman eder ahh ulan ahh

İspanyadan Atletico alabilir Real veya Barça almaz

İtalyadan Milan,İnter,Roma,Juventus isteyebilir

Almanyadan Dortmund ve Münihin teklif yapacağını sanmıyorum gerisi zaten alamaz

Fransadan PSG hariç alabilecek takım yok PSG de istemez zaten

Premier Ligden talibi çok olur ama Chelsea Lukakuyu City,Arsenal,Liverpool,United 4lüsüne satmaz Tottenham alabilir alırsa

geri kalan liglerden alabilecek bir takım da yok rotası ya Atletico , ya İtalyanların 4lüsü ya da Tottenham olur

3 senedir lukaku yazıp duruyorum. Alın la şu adamı artık.

Ulan bu adam dunyanin en iyi forveti olcak

Keske alabilsek keskee :(

şu Belçika jenerasyonundan 1 adam kapamadık ya ulan De Bruyne veya Dembeleden birini alacaktık zamanında

ALANABİLECEK VE ALMAMZ GEREKEN

BENTEKE

BENTEKE

BENTEKE

christian-benteke-hairstyles4.jpg

Keşke, yalnız bize kanat oynayabilecek adam lazım.

Kanattada oynayabiliyor , 3-0 'lık evrton-arsenal maçında sağ kanatta yardırmıştı resmen Everton 3-0 Arsenal Maç Özeti İzle Video | GoalsArena | Tarih :06 Nisan 2014 çok kısa bir video ama

adamda her şey var hava toplarına vurabiliyor , indirebiliyor , aşırtabiliyor , sırtı dönük oynayabiliyor , çalımla driblink yapabiliyor , ister tek santrfor ister partneriyle istersende kanatta ,

Mourinho bu adamda neyi beğenmiyorda oynatmıyor anlamak zor bence diego costa dan çok çok daha iyi bir oyuncu !

Atletico alsin iste Diego Costa nin yerine..

Geri
Üst Alt