Lukaku Ayrılmak İstiyor

Kanattada oynayabiliyor , 3-0 'lık evrton-arsenal maçında sağ kanatta yardırmıştı resmen Everton 3-0 Arsenal Maç Özeti İzle Video | GoalsArena | Tarih :06 Nisan 2014 çok kısa bir video ama

adamda her şey var hava toplarına vurabiliyor , indirebiliyor , aşırtabiliyor , sırtı dönük oynayabiliyor , çalımla driblink yapabiliyor , ister tek santrfor ister partneriyle istersende kanatta ,

Mourinho bu adamda neyi beğenmiyorda oynatmıyor anlamak zor bence diego costa dan çok çok daha iyi bir oyuncu !

Elbette oynamışlığı vardır ama, ben kanatta pek devamlılık sağlayacağını düşünmüyorum. Onun dışında tipik sabit forvet olarak müthiş potansiyel. Mou pek güvenmiyor herhalde. Maçı da izlemiştim. :)

Tapatalk v2

ilk 10 da bile değil şuan ama ilerleyen yıllarda zirve yapacaktır

Lewandovski,RVP,Suarez,İbra,Cavani,Falcao,Costa,Benzema,Aguero,Balotelli bunların hepsi Lukakudan iyi şuan

Katilmiyorum . Benzema - Lewandowski - RVP - Cavani - Falcao - Costa - Balotelli , Lukaku'dan iyi degil

Ibra - Aguero-Suarez daha iyi

Keşke ama Atletico talipmiş.

Manyak mi bu Chelsea?

Diego Costa'nin alternatifi yap bu oyuncuyu. Ba ve Torres'i postala keyfine bak.

Gönderirlerse aptallik olur.

Dogru bi kac sene icinde mukemmel olma potansiyeli var ama suanda topclass bir oyuncu degil..

Iki senedir Ingiltere Premier Ligi'nde once West Bromwich'i sonra Everton'i tek basina sirtladi neredeyse . Yaptiklarini Chelsea'de yapsa Douglas Costa'dan cok konusuluyor olurdu bu sene . Tek sanssizligi anlam veremedigim sekilde Mourinho ona guvenmek yerine gitti Torres'e guvendi kupalardan oldu zaten buyuzden.

Geri
Üst Alt