Haber Lukaku Resmen Fenerbahçe'de

Sağlığı yerindeyse ligde rahat bir 20 golü var..

Zaten üst düzey kulüplerin alacağı forvet oyuncusunun da asgari 20 - 25 aralığında gol atması ya da gole katkı vermesi beklenir.. O yüzden şaşılacak bir hadise değil..

Asıl şaşılacak hadise, elalem iyi kötü transfer yapıp, takımlarını güçlendirmeye çalışırken bizim beceriksizlerin devekuşu gibi kafayı kuma gömmeleri.. İnsanı takımdan soğutup, canından bezdirdiniz be !!! Canınız cehenneme çapsız herifler !!!

Forvet hattı Lukaku, Vedat, Sidiki 3 tane izbandut

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yabanci kuralini degistirirler ay bitmeden.

4 sene ust ustte sampiyon olduktan sonra 5. kez yine sampiyon olmak aaa ebenin a... durumu olurdu zaten, bari para kaybetmeden sampiyonlugu verelim moduna gecmis olabilir bizim yonetim...

Hadi Diego Carlostan çikarsin, Livakovicide Hirvatistana yolladin, anasini satim daha 10 oyuncunun gitmesi lazim...

Fener bu sene her tuşa basıyor. Zaten sürdürülebilir bir ekonomileri yok. Dursun başkan yüzünün yağına 2 yumurta kırdığım başkan, adam akıllı iki transfer yap biz bunları bu sene de tepeleriz. Su anda kadrolarındaki şişkinlik nedeniyle güçlü görünüyorlar 10+4e inince göreceğim ben onların encamını.

Fener bu sene her tuşa basıyor. Zaten sürdürülebilir bir ekonomileri yok. Dursun başkan yüzünün yağına 2 yumurta kırdığım başkan, adam akıllı iki transfer yap biz bunları bu sene de tepeleriz. Su anda kadrolarındaki şişkinlik nedeniyle güçlü görünüyorlar 10+4e inince göreceğim ben onların encamını.
Gecmis olsun renkdas mahpusa bir adim daha yaklastin. Icerden selam getirmişem cezam yeni bitti.

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fenerbahçe'de Romelu Lukaku transferinin detayları: (La Gazzetta dello Sport)

• Bonservis: 6 M€
• Bonus: 2 M€
• Sözleşme: 2 yıl
• Maaş: senelik 10 M€

Talisca
Asensio

Lukaku
Greenwood
Muric

bu ikiliden biri gidecek gibi mecbur.

Ederson 1
Semedo 2
Skrinar 3
Ake 4
Kante 5
Gendo 6
Fred 7
Talisca 8
Greenw**d 9
Asensio 10
Lukaku 11
Muric 12

Osterwolde sakatlandı muhtemelen onun linansı çıkmayacak, onu sayarsak 13 tane 23 yaş üstü topçuları var ilk 11 için.

Brown (u23-1)
Nene (u23-2)
Cheriff (u23-3)
Diouf mudur çiuvçiuv mudur birini aldılar bunlar o da u23-4. oyuncu.

Amrabat gibi tipleri saymadım zaten.

Ederson 1
Semedo 2
Skrinar 3
Ake 4
Kante 5
Gendo 6
Talisca 7
Greenw**d 8
Asensio 9
Lukaku 10
Muric 11

Osterwolde sakatlandı muhtemelen onun linansı çıkmayacak, onu sayarsak 12 tane 23 yaş üstü topçuları var ilk 11 için.

Brown (u23-1)
Nene (u23-2)
Cheriff (u23-3)
Diouf mudur çiuvçiuv mudur birini aldılar bunlar o da u23-4. oyuncu.

Amrabat gibi tipleri saymadım zaten.
Edersonla semedoyu gönderirler. Kaleci mert takozu olur, sag beke u23+yerli alirlar.

Edersonla semedoyu gönderirler. Kaleci mert takozu olur, sag beke u23+yerli alirlar.

Ederson'u o maaşla nasıl nereye yollarlar bilmiyorum, Semedo gidebilir ok. Yazmamışım şimdi ekledim daha Fred falan var.

Kalede Mert takozu olursa ağır patlarlar.

Bi de gereksiz yaşlı bi kadroları var cidden.

Kariyerinde 369.92 milyon euro bonservis ödenmiş

Rakip takım aldı diye topçu kötüleme huyum yoktur. Ama bu cidden çok kötü transfer. Adam geçen seneyi neredeyse komple sakat geçirdi. Transfermarkt'tan baktım, tam 44 maç kaçırmış sakatlık nedeniyle.

Ben faydalı olacağını sanmıyorum. Büyük ihtimal Muriqi 11 oyuncusu olur.

Bir şekilde tüm hücum hattının kaldığını varsayalım FB'de,

Greenw**d ----- Asensio-------Kerem A.
-------------------Lukaku

Nene-------------Talisca--------Musaba (?)
-----------------Vedat Muric

İsmail Kartal bu oyuncuları idare etsin gelsin bi de beni idare etsin sonra.

35 yabanci oyunculari oldu. Hayirli isler. Malum takima hersey mubah.

Geri
Üst Alt