Lukas Podolski İddiası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence Podolski'ye hayır diyebilecek bir seviyede değiliz. En azından kadro kalitesi olarak.

podolskiye hayir diyenlerin market alisverislerinde agirlikli olarak KUS YEMI tercih ettiklerini goruyoruz

Podolski daha bu yıl bizi tarumar etmedi mi?Sadece uzaktan şutlarıyla bile Türk kalecileri tarumar eder.

golün her türlüsünü atar. gelirse direk en ucta oynatılsında kurtulalım burak'tan.

burak santrafor oynayacagına bruma'ya bir sezon şans verilsin podolski'nin kanatında oynasın.

Gelirse hem lig hem cl de guven verir

tapatalk kullanılarak gönderildi

Sneijder den sonra ayiyi hayattan bezdirecek ikinci adam olur. Ayi ölebilir bile bunun sutlari ile.

adamın bıze attıgı golde topu goremedık hala bıtık olmus dıyenler var..hayır ıbolar fılan ucuyoruz yıne buraklara umutlara kalacaz.gecen senede gomıs e burun kıvırıyordunuz :D

Feci sutlar cekiyo, sneijder iyi besler.

Podolski - Gignaca tavım ben.

(~Tapatalk )

Kewell etkisi yaratir diye düsünüyorum. Podolski bizde düzenli oynadikca acayip form tutar diye bekliyorum.

Sag kanatta kim olacak onu merak ediyorum acikcasi.

Essalamü aleyküm ve rahmetüllah manyağı olur.

Ayicik acilarin cocugu oldu resmen kücük Emrah gibi abi.

Volkanin kalip kalmamasi tartisiliyor ya su siralar, Podolskinin geldigi gün kendisi gitmek isteyebilir bence. Bu acilara daha fazla katlanmamak nedeniyle :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt