Lukas Podolski İddiası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lukas-Podolski.com@Podolski10 4 dk.4 dakika önce
Ekmek ve çay ile kahvaltı keyfi yapıyorum.
1f1f9.png
1f1f7.png
#cay #poldi #holidays #strassenkicker #family #enjoy

CI0c4WIVAAAtP9z.jpg

Türkçe mesaj da verdiğine göre bu iş bitmiştir :)

arsenal satmak istiyor,podolski gelmek istiyor,biz almak istiyoruz. Podolski bu saatten gelmezse çok ilginç durumlar yaşanması lazım.

9 numarayı Umut'un sırtından almak lazım.

Balta, Tarik(ne yazik ki kalacaktir), Sinan, Koray, Yasin. Bunlarin hepsi almanca biliyor, yabancilik da cekmez. Sneijder'in Yasini gözümüzde Ronaldo vari biri yaptigini düsünürsek Podolski ile nasil bir ikili olurlar düsünemiyorum bile.

Gel lan gel hadi :) :)

Her adını duyduğumda,gördüğümde aklıma @Cevat Bahri hocam geliyor artık. :D
hahahahhaahha eyvallah SARPER ÜSTAD :hat: daha attığı gollerde ş.liginde yapacağı asistlerde her yerde beni hatırlarsanız bu gurur bana yeter:gsbayrak::cimbombom: öyle böyle değil gerçekten büyük yıldız aldık !! hani insanın kafasında ufak bir şüphe olur Ya en ufak bir şüphem yok podolski ile ilgili !!!!

Balta, Tarik(ne yazik ki kalacaktir), Sinan, Koray, Yasin. Bunlarin hepsi almanca biliyor, yabancilik da cekmez. Sneijder'in Yasini gözümüzde Ronaldo vari biri yaptigini düsünürsek Podolski ile nasil bir ikili olurlar düsünemiyorum bile.

Gel lan gel hadi :) :)

+ goldenball

hahahahhaahha eyvallah SARPER ÜSTAD :hat: daha attığı gollerde ş.liginde yapacağı asistlerde her yerde beni hatırlarsanız bu gurur bana yeter:gsbayrak::cimbombom: öyle böyle değil gerçekten büyük yıldız aldık !! hani insanın kafasında ufak bir şüphe olur Ya en ufak bir şüphem yok podolski ile ilgili !!!!

Elano gibi balon yıldız değil kesinlikle,ligde ve Avrupa'da iş yapacaktır.Ama çook adam lazım bu kadroya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt