Lukas Podolski İddiası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya bence böyle adamlar bizim takıma çabuk katkı veriyor taraftarın aklındaki adam olamyabilir ama iyi katkı verir

Ilk tercihim kesinlikle degildir ama zaten dendigi gibi hic yoktan iyidir.

Hemde Almanyada GS ile ilgili haberleri daha sık görürüz.

Kenidsi de Galatasarayli zaten. Zaten yari türk gibi. Tek problem: Bonservis.

Ve maas. Biz Campbell'i beklerken ben daha yazmistim burada "Campbell'i vermezlerse Podolski'yi alalim, o zaten az oynuyordu, Campbell kalacaksa daha da az oynar" diye, birisi "peki maasi ne olacak, Arsenal'de cok yuksek maas aliyordur" dedi, ben onu dusunmemistim.

Sonra baktim hakikaten senede 7-8 milyon gibi bir rakam aliyormus, bizim bunu vermemiz imkansiz. O da parayi birakip sirf daha cok oynamak icin gitmek ister mi? Transfer haberlerinde, "Galatasaray Arsenal'le anlasti, simdi Podolski'yi ikna etmek kaldi" gibisinden seyler diyor ama asil mesele de o zaten sanki.

Transfer sezonun başından beri istediğim oyuncu. Tabi Campbell'ı alma ihtimalimiz var ise o gelsin.

Ve maas. Biz Campbell'i beklerken ben daha yazmistim burada "Campbell'i vermezlerse Podolski'yi alalim, o zaten az oynuyordu, Campbell kalacaksa daha da az oynar" diye, birisi "peki maasi ne olacak, Arsenal'de cok yuksek maas aliyordur" dedi, ben onu dusunmemistim.

Sonra baktim hakikaten senede 7-8 milyon gibi bir rakam aliyormus, bizim bunu vermemiz imkansiz. O da parayi birakip sirf daha cok oynamak icin gitmek ister mi? Transfer haberlerinde, "Galatasaray Arsenal'le anlasti, simdi Podolski'yi ikna etmek kaldi" gibisinden seyler diyor ama asil mesele de o zaten sanki.

Hmm...Ama orda parasi brüt aliyor, cogu vergiye gidiyor. Burasi en az 3,8 - 4 Milyon € net kazanacak. Bence Podolskiyi kolay ikna edebillirz bu konuda..

Ilk tercihim kesinlikle degildir ama zaten dendigi gibi hic yoktan iyidir.

Hemde Almanyada GS ile ilgili haberleri daha sık görürüz.

Fazla alternatif yok....Ben de Doumbia, Campbell falan istiyorum ama Podolski su anda bunlardan daha kolay bir transfer olacak gibi görünüyor.

normal koşullarda gelmesini istemeyeceğim bir isim ama koşullar normal değil

Hmm...Ama orda parasi brüt aliyor, cogu vergiye gidiyor. Burasi en az 3,8 - 4 Milyon € net kazanacak. Bence Podolskiyi kolay ikna edebillirz bu konuda..

Dogru Ingiltere'de vergisi cok yuksektir, o da var.

Neyse, bekleyelim bakalim. Gelirse muthis olur tabii. Sneijder'le dagitirlar rakip savunmalari.

Keşke. Ama çok zor.

Bence Sneijderden fazla maas verilecek bir topcu degil Podolski.

Degil tabi. Sneijder 5 Milyon € imza parasi almis yanlis hatirlamiyorsam..belki Podolski de 3-4 Milyon imza parasi + 3,5 Yillik ücreti alacak.

3,5 Milyon altinda kolay gelmez bu da bir gercek. Sonucta Burak bile 2,7 Milyon kazaniyor. Bence gelirse en az 3,5 Milyon kazanacak. Drogba 4 falan almis.

gelirse kadro kurmak hepten zorlaşacak

solbekte alternatif yok

muslera melo sneijder banko

ya bruma ya da telles oynamayacak olan brumaya olacak bence

en iyisi deplasmanda muslera iç saha maçlarında sinan oynasın

Degil tabi. Sneijder 5 Milyon € imza parasi almis yanlis hatirlamiyorsam..belki Podolski de 3-4 Milyon imza parasi + 3,5 Yillik ücreti alacak.

3,5 Milyon altinda kolay gelmez bu da bir gercek. Sonucta Burak bile 2,7 Milyon kazaniyor. Bence gelirse en az 3,5 Milyon kazanacak. Drogba 4 falan almis.

3,9 almisti Sneijder. Vallah bakacagiz artik. Ben bizimkilerden pek ümitli degilim acikcasi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt