Lukas Podolski İddiası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijder'den sonra en kaliteli ikinci ofans oyuncusu olur bu takımda.

valla sneijderin dilinden anlayan bir topçu olur. pres yapmasini bilir. sol uçtada oynayabiliyyor. 1 seneligine kiralayabiliriz. uygundur gelsin. ben herşeye raziyim. gelen olmuyor bu gidişle.

Podolski alinacak en mantikli oyuncu olur. Bitirilicigi cok iyi bir oyuncu, ve buna ihtiyacimiz var. Hiz, fizik, teknik, kondisyon ve muazzam bir sut teknigi var. Poldi´yi istemeyeni ben anliyamam...

4-2-3-1 oynayacaksak müthiş bir isim olur diye düşünüyorum.Bu sistemde arkada oynayacak 3'lünün skorer olması gerekir ki Podolski sol tarafta 10 civarı gol ve asist yaparak büyük katkı yapar.

Ayrica acayip hirsli bir oyuncu.....

Adam cok komple bir oyuncu... hirsli olmasi da tabi önemli, o yüzden zaten Terim Hoca cok istemisti onu ama olmadi. Alinacaksa böyle sacma sapan adamlarin yerine Podolski gibi adam alinsin. Olasi bir Campbell transferinden bile daha verimli olabilir, cünkü Podolski yapi olarak tam bizim lige fazla gelecek oyuncu tiplerinden.

Hugo Almeida gibi bir adam getirmeye kalkmasinlar...

[media]https://www.youtube.com/watch?v=52pbe-sk_gY[/media]

:D Olm türk bu ya türk.

PODolski hirsli bir herif. yetenegide var. bizle uyumu güzel olur diye düşünüyorum. bu sene 1 seneligine getiririz. seneye düşünürüz.

Bazı transferler şans transferidir(Sneijder örneğinde olduğu gibi).Buda bu örneklerden biri kesinlikle takıma kazandırılması lazım

eski formunda olmasa dahi almanların iş ahlakına hayranım iş yapar bizde mümünse campell gelsin ama olmuyorsa kesinlikle gelsin almedia geleceğine podolski gelsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt