Lukas Podolski İddiası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Almanya milli takımına seçiliyor ve arsenal gibi takıma transfer oluyorsa kötü olmasına imkan yok.zaten hepimiz podolskiyi biliyoruz süper transfer olur.çok yönlü kullanırız.

Tabii ki o Podolski olduğu için herkes ister ancak net santrafor ihtiyacı varken anlamsız olur kanımca.

Hücum anlaminda en az Kuyt kadar etki yapar. 10-15 gol arasi garanti.

Galatasaray Dergisi yazarlarindan güvenilir biri ismini citlatmis gibi. Baska saglam kaynaklar var mi?

Bild diyorlar ama bulamadim. Bild yazmissa dogrudur zaten.

A new season, the same passion!! I'm hungry for scoring for the GUNNERS again...good luck for today's game! Poldi

Yazmis bugün :tranquillity:

Ne zaman forum olarak havaya girersek bi oyuncu icin, tokati yiyoruz.

şu anda gelebilecek en iyi isim tadından yenmez kanımca

Bruma'nın önünü kesecekse gelmesin demiş bir arkadaş da :hopelessness: Podolski la bu.

Gelirse Brumanın üzerindeki yükü azaltır. Malum forumda yapılan iki hatada genç sporcuları silen bir zihniyet var. Bruma yı da silmek için bekliyorlardır.

Arkadas Anlamiyorum burada herkes brumayi kesiyor neden burak kesilmiyor arkadas yuksek maas aliyor diye oynayacak diye bir sey mi var Telles kesersin fakat arada olur oda sinirlamadan olur.
Gelirse Brumanın üzerindeki yükü azaltır. Malum forumda yapılan iki hatada genç sporcuları silen bir zihniyet var. Bruma yı da silmek için bekliyorlardır.

Arkadas Anlamiyorum burada herkes brumayi kesiyor neden burak kesilmiyor arkadas yuksek maas aliyor diye oynayacak diye bir sey mi var

Hayir yabanci siniri var. Elimizde bulunan en iyi yerli oyunculardan biri Burak ve 6 tane yerlinin sahada olmasi lazim bildigin gibi.

Camphell alınamıyorsa kesinlikle alınmalı. Artık daha iyisini bulabilecek ne süremiz var ve görünen o ki ne de paramız :redface:

Nuri olayından sonra çok fena gıcık kaptığım ancak daha sonra yaptığı hareketi saha içindeki hırsına verdiğim futbolcu.En yakın arkadaşlarının Türk olduğunu duyunca iyiden iyiye sempati duydum zaten adıda yaklaşık bi 5 yıldır bizimle anılıyor.Gelmesi bi Elmander etkisi yaratmasada takımda bi Kewell ve Baros etkisi yaratacaktır.

türk telekomda gole ihtiyacımız olduğu dakikalarda şöyle oynasak ya

muslera

koray melo semih

veysel selçuk sneijder olcan

podolski burak bruma

Yıllardır parçalıyla görmeyi en çok istediğim futbolcu.Yaşı daha fazla geçmeden getirelim artık. Nereye koyarsan oynar,bura benim mevkim değil demez. Euro 2008 de Sabrinin karşısında Messi gibi görünmüştü gözüme.Hatta bi ara ikisinin isimleri geçerken bir arkadaşla sıkı bir arshavin vs. podolski tartışmasına girmiştik. Podolski asla Arsenal gibi büyük takımlarda oynayamaz filan demişti.Bende Arshavinin bir iki yıla hangi takımda olduğunu bile bilmeyeceksin demiştim.Buralardaysa selam olsun :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt