# Lukas Podolski

Cevap: # Lukas Podolski

adam sakat ya hemen ne heycan yapiyorsunuz

Cevap: # Lukas Podolski

Podolski Akarrr..

(Böyle dediklerim genelde gelmiyor :p)

Ntvspor : "Galatasaray Podolski ile Anlaştı"

Galatasaray'da, tüm gözler Lukas Podolski transferine çevrildi. Alman oyuncu ile büyük ölçüde anlaşma sağlayan sarı-kırmızılı yönetim, Köln ile pazarlık masasına oturmaya hazırlanıyor.

PODO_NETJJ.jpg

Uzun süredir dünya çapında bir golcü arayan Galatasaray, Drogba, Forlan, Adebayor gibi isimlerin maliyetinin çok yüksek olması nedeniyle, yol haritasını değiştirdi ve rotayı tekrar Lukas Podolski'ye çevirdi.

Abdel Kader Keita'nın transferinden vazgeçen Galatasaray yönetimi, Bundesliga ekiplerinden Köln'ün formasını giyen Lukas Podolski'yi renklerine katmak için çalışmalarına hız verdi.

BU HAFTA RESMİ İMZANIN ATILMASI BEKLENİYOR

Galatasaray kurmayları, Bundesliga'da, Köln'ün bu hafta Kaiserslautern ile oynadığı maçın kadrosuna alınmayan yıldız oyuncu için, Alman ekibin yetkilileri ile masaya oturacak. Yöneticiler bu görüşmenin ardından, Podolski'ye hafta başında resmi imzayı attırmayı planlıyor.

Zira yıllık 3.5 milyon eurodan, 4 yıllık sözleşme önerilen Alman yıldız ile büyük ölçüde anlaşma sağlanmış durumda.

FORLAN VE DROGBA TRANSFERİ DÜŞÜK OLASILIK

Radamel Falcao transferi ile Atletico Madrid'den ayrılması neredeyse kesinleşen Diego Forlan içinse, sarı-kırmızıların önünde Inter engeli bulunuyor. Samuel Eto'yu, Rus ekibi Anzi Mohaçkale'ye gönderen İtalyan ekibi, bir süredir beklettiği Forlan'ı yeniden gündemine aldı.

Uruguaylı futbolcunun menajeri, Inter'in teklifini görmeden, diğer kulüpler ile görüşmeye sıcak bakmıyor.

Galatasaraylı yöneticiler, Peter Kenyon aracılığıyla, Didier Drogba transferi konusunda da nabız yokluyor. Ancak bu aşamada, Drogba'nın Galatasaray forması giyme olasılığı düşük görünüyor.

Ntvspor

Cevap: Galatasaray'da hedef Podolski

habere gel kulübüyle anlaşmadan oyuncu ile nasıl anlaşılıyor nasıl görüşme yapılıyor yasak değilmi :asd: ?

Cevap: Galatasaray'da hedef Podolski

Yanlız podolski'yi forvet olarak alıyoruz zannediyorlar. Sol kanata gelecek. Gökmen Özdemir herkezden önce yazmışdı.

Cevap: Ntvspor : "Galatarasaray Podolski ile Anlaştı"

Diger konuya yazmistim buraya da yazayim Podolski geldikten sonra Forlan da gelirse ki cok uzak degil muhtemel transferler:

---------------------Muslera--------------------------

------------------------------------------------------

Eboue-----Uljfalusi------------Servet------------Caglar

----------------------Melo----------------------------

------------Selcuk------------Yekta-------------------

-------Kazim----------------------------Podolski------

----------------------Forlan--------------------------

Bence mukemmel olur hem ofansif hem defansif cok guclu oluruz . Orta sahada tek yonlu bir oyuncu bile yok 3 cift yonlu oyuncu Caglar biraz daha defansif bek olur Abidal gibi Eboue ise daha ofansif Alves gibi bence cok saglam kadro olur .

Podolski bugün Kaiserslautern oynamamış.İnşallah transferden dolayı oynamamıştır.

Vallahi heyecanlandim yau son dakika falan geçiyor sandim hayal kırıklığı oldu :D

Ben daha yaratıcı bir kanat oyuncu isterim ama çok maliyetli kaçarsa evet deriz artık. Arda'nın yerini dolduracak birisi değil bence.

Geri
Üst Alt