# Lukas Podolski

Cevap: # Lukas Podolski

İbrahim Seten twitter'ında bir soruya;

"Podolski ile anlaşıldığı doğru kulübü ikna etmeye çalışıyorlar" demiş...

Saha içindeki olaylara takılmayın. Bizde de birçok Türk oyuncu yabancı oyuncu ile sahada küfürleşebiliyor. Bu oyuncular illa yabancı düşmanı mı? (içinde olanlar da vardır)

bir türlü begenemedim bu adami, Nuri ile alakasi yok

Bizi beğenmeme lüksü yok bir defa. Yıldız oyuncu fln da değil. Köln gibi sıradan bir takımda oynuyor. Daha geçen hafta takımı 5'lik oldu. Biz almak istersek Podolski gelmiyorum diyemez. Ha gelirse de, bizim ligde ki en iyi sol açık olur orası ayrı.

Yıldız oyuncu değil mi? :D

Takımına göre yıldız nasıl oluyor ki..

Köln adamın kaptanlığını da aldı. Biraz uğraşırsak alırız gibi geliyor :b5:

Senelerdir var bu adam daha yeni 26 yaşına girmiş :O .Çok yetenekli bi oyuncu olduğu kesin.E kulübüylede sorunlar yaşıyor.İnşallah alırız.Skorer bir oyuncu diye biliyorum zaten.

Podolski bizde cidden efsane olabilir çok yetenekli ama oda arıza zaten takım piskopat kaynıyor bu yıl :asd:

benim efsanelerim neden dolayı bilmiyorum ama acayip görmek isterim takımda bu adamı,isminden olabilir:D

----------Baros--------

Podolski----------Kazım

----------Diego--------

------Melo---Selcuk----

Hakan-Srvt--Gkhn-Eboue

--------Muslera---------

Yabancı kontejyanı yüzünden Ujfa Reis'e yazık oluyor ama böyle de, onun dışında 10 numara kadro aslında.

Cok iyi bir oyuncu. Gelirse harika olur.

Daha yasi genc ve Almanya'da hala efsane olan bir oyuncu.

bu adamin kulüp kariyerinde gramm basarisi yok sadece milli takim futbolcusu o da almanya milli takiminda isleyen bir sistemde oynadigi icin basarili, köln de geleliden belli zerre kadar katkisi olmamistir , sprinter olmayan adam eksiltemeyen bir futbolcu umarim almazlar onun yerine daha kaliteli yabanci insallah alirlar

Sutlari yeter,takimda saglam sut ceken eleman yok,sol ayakli sut ceken hic yok.

bu adamin kulüp kariyerinde gramm basarisi yok sadece milli takim futbolcusu o da almanya milli takiminda isleyen bir sistemde oynadigi icin basarili, köln de geleliden belli zerre kadar katkisi olmamistir , sprinter olmayan adam eksiltemeyen bir futbolcu umarim almazlar onun yerine daha kaliteli yabanci insallah alirlar
Hayda

Podolskyi beğenmeyenler Robbeni falan bekliyolar herhalde :)

Geri
Üst Alt