# Lukas Podolski

Cevap: Podolski: "Galatasaray çok büyük bir kulüp!"

tabi galatasaray büyük kulup olum. hatta ömrü hayatında göremeyecegin en büyük kulup biziz geldiğinde görürsün sonra demedi deme podolski

Gel gel sarışınım gel... :D

İnşallah yayın gelirlerinde belirsizlik var falan deyip askıya almazlar bu transferi. Şimdi aldık aldık yoksa rüyamızda görürüz bir daha bu kalibrede bir adamı!

Hadi gel.

Böyle kalibrede futbolcu bidaha gelmez.

Reis vs vs vs...

demeclerinize uyuz oluyorum.

Adam 4 seneden beri milli takim haric yoklari oynuyor.

Eger bu telafuz edilen paralar dogruysa cok yazik olur.

Gel işte gel hem kupalar kazanacaksın hem de cebini dolduracaksın!

Cevap: # Lukas Podolski

Hadi Podolski gel, şarkını günde kaç defa söylüyorum yav. Lu lu lu lu Lukas Podolski !

ibrahimseten ibrahim seten

ben adnan öztürk'ün yerinde olsam "podolski'yi filan almıyorum.. yerine ali dürüst'ü oynatalım, hem de bonservisi yok" derdim:)

Dediğine göre Dürüst bonservisi biraz daha insin demiş.Onun yüzünden transfer geçikmiş.

ibrahimseten ibrahim seten

ben adnan öztürk'ün yerinde olsam "podolski'yi filan almıyorum.. yerine ali dürüst'ü oynatalım, hem de bonservisi yok" derdim:)

Dediğine göre Dürüst bonservisi biraz daha insin demiş.Onun yüzünden transfer geçikmiş.

Yalandır o.

Podolski iyi güzelde bu takıma 2 tane stoper lazım. Yerli veya yabancı. Hücum oyuncusu aşkına kapılıp arkayı boşlayarak gene hüsran yaşamayalım.

Podolski iyi güzelde bu takıma 2 tane stoper lazım. Yerli veya yabancı. Hücum oyuncusu aşkına kapılıp arkayı boşlayarak gene hüsran yaşamayalım.
Diğer mevkiilerde doğru düzgün yerlimiz olsa stopere yabancı alabileceğiz ama şu an imkansız gözüküyor

2 stoper yabancı olacak diye bir kaide yokki. Trabzon'dan Mustafa Yumlu, Gençlerbirliğinden Aykut Demir'i al zamanla oynat işle. Veya bir başkası. Ne bileyim bir alternatfimiz olsun. bu 2 adamla bitmez 1 sezon.

2 stoper yabancı olacak diye bir kaide yokki. Trabzon'dan Mustafa Yumlu, Gençlerbirliğinden Aykut Demir'i al zamanla oynat işle. Veya bir başkası. Ne bileyim bir alternatfimiz olsun. bu 2 adamla bitmez 1 sezon.
Onlarda şampiyonluğa oynayacak takımın stoperi olamazlar.Çok net

Bu adamın transferinden vazgeçtiklerini açıklarlarsa çok içime oturur, öyle böyle değil.

Cidden Mustafa Yumlu akıllı bir hamle olur.

Geri
Üst Alt