# Lukas Podolski

Cevap: # Lukas Podolski

gkmnozdmir Gökmen Özdemir

Podolski konusunda sorun Köln de degil G.Saray'da. 9 milyon Euroluk bonservisi ve oyuncuya ödenecek parayı yüksek bulan yöneticiler var. Bu sebepten dolayı transfer askıya alınmış gibi duruyor.. Ama Köln ile pazarlıklar devam ediyor.. Bonservis bedelinde indirim sağlanırsa bu transfer hala olabilir.. Dün Podolski kulüp başkanıyla görüşüp yine "Ben gitmek istiyorum" dedi. G.Saray'ın bir yeni alternatifi var sol kanat için.. Onun için uğraşılıyor.. İsmini öğrendiğimde sizlerle paylaşırım..

Podoskiye 9M€'yu çok gören yönetici neyin kafasını yaşıyor çok merak ediyorum gerçekten!

O yönetici çıkar oynar artık.

Eğer cidden bukadar büyükse yönetim içindeki çatışma olağan üstü seçim yapılıp yönetimdeki çatlakları yönetimin dışında bırakmalıdır Ünal başkan.

Yorumlari okuyunca yine 9-10 milyon eurolarin klup icin ne anlamlar ifade ettigini insanlarin anlayamadigina kanaat getiriyorum

Kendisine yıllık 4 milyon euro (klübünde 2 m.euro bile almıyor diye biliyorum), klübüne 9 milyon euro ??

Hele ki Köln yönetiminde ''Arda'dan gelen paraya karşılık Podolski'yi veririz '' diye laflar dolaşmış.

İyi oyuncu ama milletin açgözlü takımlarına ve para görmemiş oyuncularına bu kadar parar vermek nedense içime sinmiyor.Ortalığı kızıştıracak bizden başka bir müşterisi olduğunu da duymadım.

Not. Podolski'yi çok beğenirim, iyi takım için gerekirse paraya kıyacaksın da derim ama daha uygun rakamlara alınabilecek bir oyuncu.

Adamı zorla takımda tutuyolar, adam gelcekte takımı sorun

9 milyon çok düşük bi fiyat değil ama şampiyonluğa başarıya karşı olduklarını göstermez karşı çıkan yöneticilerin.

Podolski konusunda sorun Köln de degil G.Saray'da. 9 milyon Euroluk bonservisi ve oyuncuya ödenecek parayı yüksek bulan yöneticiler var. Bu sebepten dolayı transfer askıya alınmış gibi duruyor.. Ama Köln ile pazarlıklar devam ediyor.. Bonservis bedelinde indirim sağlanırsa bu transfer hala olabilir.. Dün Podolski kulüp başkanıyla görüşüp yine "Ben gitmek istiyorum" dedi. G.Saray'ın bir yeni alternatifi var sol kanat için.. Onun için uğraşılıyor.. İsmini öğrendiğimde sizlerle paylaşırım..

Podoskiye 9M€'yu çok gören yönetici neyin kafasını yaşıyor çok merak ediyorum gerçekten!

Podolski bu parayı etmez zaten. O paraya kral bi orta saha almak daha mantıklı.

Şeref Aydın Podolskinin menajerine sövmüş.Umarım bir sorun yoktur

Podolski defteri gs'de acılmamak uzere kapandı.. Yonetim maliyeti cok yuksek buldu.. Arsenal Podolski icin devreye girdi..

Yorumlari okuyunca yine 9-10 milyon eurolarin klup icin ne anlamlar ifade ettigini insanlarin anlayamadigina kanaat getiriyorum

5 senede kaybedilen şampiyonluklardan zararımız 200 milyon Euro abi gözünü seveyim hangi 9-10'dan bahsediyorsun?O 9-10'ları vermediğimiz için kaybettiğimiz paranın,prestijin haddi hesabı yok.

5 senede kaybedilen şampiyonluklardan zararımız 200 milyon Euro abi gözünü seveyim hangi 9-10'dan bahsediyorsun?O 9-10'ları vermediğimiz için kaybettiğimiz paranın,prestijin haddi hesabı yok.

Doğru demişsin de bir de şu var o 9 - 10'ları har vurup harman savurmadığımız adam mı kalmadı? Stancu'ya bil 5 mn Euro verdik.

stancular dan alirsin genç milli oyuncu dersin, ama sisteme oturmaz yada yetersiz kalir, sonra birtane daha alirsin o da olmaz, son dakika transferi olur, al sana zarar, 2.doneminde fatih terim umit karani oynatmamak için lukunku christianlar gelmisti, hepsi gitti umit karan kaldi,

felipeyi yolladi revivo geldi bonservissiz ama aldigi ucret ortadaydi, yine zarar,

adam akilli oyuncu alirsin takimin iskeletini oturtusun, ve birdahaki senelere alternatiflere daha çok yonelirsin, yada oyuncu tutmazsa o bolgeye nokta transfer yaparsin

podolski gibi bir oyuncu tutmazsa zaten piyasasi ortada, ama podolski mi tutmicak?

kalecilerden neler çektik yillarca, yonetim o konuda akillandi ve paraya kiydi, meyvesini toplar

Anlamıyorum bu para muhabbetini.Ne istiyor acaba yöneticiler.Genç ucuz yıldız takıma katkı sağlayacak futbolcu mu ? Geçiniz efendim liglerin başladığı transfer sezonunun bittiği dönemde öyle futbolcu alamayız.Podolski olmaz ise Arshavin'i alacakmışız.Pardon ama 2 tost 1 ayran karşılığında mı alacağız Arshavin'i.Eğer Podolski de olmazsa duyurup alamadığımız 5. futbolcu olacak.Merak ettiğim hep mi karşı taraf suçlu hiç mi yönetimden bir kişi hata yapmıyor..

Engin'e alternatif bakalım. Transfere ihtiyacı olan daha önemli mevkiler var. Mesela #10 bosta.. Emre'ye mi giydiricez? Bursa kapmadan Ozgur Ceki alalım, hem beke hem ofansa alternatif olur.

Ne zaman Fener'in şike haberleri azsa, 'pahalı transfere gerek yok ligi böyle götürürüz' moduna giriyor yönetim. Biraz sular duruldu Fener'in ligde kalacağı kesinleşti dedik, Melo-Eboue geldi. Yoksa onları da almazlardı bizim yönetimdeki çingeneler yüzünden..

Geri
Üst Alt