# Lukas Podolski

Cevap: # Lukas Podolski

her yıl 8-10 oyuncu gidip geliyor, 10 milyon cok buyuk bir para gibi gorunuyor ama istatistiklere bakıldığında, paranın hakkını verecektir podolski.

benim anlamadığım fenerin lig durumuna göre transfer yapmaları. Arkadşaım bu ligde Beşiktaş var Bursa var Trabzon var. sanki sadece fener gidince lig bize kalıcak.

galatasarayın şu durumda en son transfer yapması gereken bölge ve oyuncudur

1-forvet

2-sol kanat

3-stoper

4-10 numara

+ podolski 10 numara değil necati ateşin alman versiyonudur.forvette iş yapmaz tek başına.10 numara alınacasa RONALDINHO alınsın

Sabrımız taşmak üzere, kop gel Poldi :tiphat:

Yahu Arda dan gelen para var.Neyi bekliyorlar hala :mad: Arda gitmeden önce forlanı-reyesi-drogbayı-militoyu-cambiassoyu nasıl alacaktı bunlar ? Ekstradan 12m euro geldi.Hala para diyorlar.

1-forvet

2-sol kanat

3-stoper

4-10 numara

+ podolski 10 numara değil necati ateşin alman versiyonudur.forvette iş yapmaz tek başına.10 numara alınacasa RONALDINHO alınsın

otorite konuştu beyler

yazarken ismiyle soyadını ayıramayan adam fatih terime akıl veriyo

ne günlere kaldık

1-forvet

2-sol kanat

3-stoper

4-10 numara

10 numara dediğin şey şu Alexgillerden mi? Ben sana söyliyim Arda'nın yerini Podolski doldurur. Birde yanına olurda Arshavin alınırsa hem sol kanadın hemde 2. forvet, yani senin bahsetmeye çalıştığın "10 numara" pozisyonunun 2 alternatifi olur.

Bu takıma 2 stoper+ 1 sol bek lazım.

alın şu adamı da arkamıza yaslanıp rahat rahat maç izleyelim

Podolski'yi alın işte be 3 gün kaldı şurda. :sopa:

nick niyetine kullanır oldum zaten :lol:

şeref aydın yattımı dedi bu transfere?

Geri
Üst Alt