Luke Shaw Manchester United'da!

Vasfi Vural

ɯҽ Ⴆҽʅιҽʋҽ ιɳ ɠαʅαƚαʂαɾαყ
GalataSarayı Efendileri
Southamptons-Luke-Shaw---017.jpg

BBC Sport ‏@BBCSport 5 dk.

Manchester United complete the signing of Luke Shaw from Southampton https://bbc.in/1yTy4zg #mufc #saintsfc

Sky Sports News@SkySportsNews 7 dk.

BREAKING: Manchester United complete signing of Luke Shaw from Southampton. More on #SSN.

De Marke@demarkesports 29 dk.

Luke Shaw, 30 milyon pound karşılığında Manchester United'da. (SKY Sports)

manu çok para harcıcak gibi bu sezon.

stoper kanat ve orta saha lazım.

53 milyon € alıcaklardı galiba Chevrolet'ten. Harcarlar tabi.

Solbek icin iyi abartmislar, goren de Roberto Carlos ve Ashley Cole in genc yillarindaki kombinasyonu zanneder..

Hiç transfer yapmadan yine ilk 4'e giremezler ki gidip Mou'yu getirseler bile. En az 6-7 takviye lazım kadro çok kötü oyuncular yaşlı bitik.

o orta sahayla ferguson iyi yetinmiş.

orta saha berbat.

nani ve valencia desen manu seviyesinde değiller hiçbir zaman.

o orta sahayla ferguson iyi yetinmiş.

orta saha berbat.

nani ve valencia desen manu seviyesinde değiller hiçbir zaman.

Fergu oyuncuları uzun zamandan beri tanıdığı için ne kadar oynatıp nasıl verim alacağını filan biliyordu ki oda kalsa bu sezon yine 4. filan olurdu United büyük ihtimal aynı kadroyla. Gerçekten çok kötü bir kadro var.

Van Gaal Robben için parayı bastırsın. Robben-Janu kanatları akar.

Fm de ozan tufana benzetiyorum , hemen okumadan yargılamayın belki ozan hiçbir zaman gelişemeyecek ama fm scoutları nedense her iki oyuncuyu çok vasat statlarla oyuna eklemelerine rağmen çok iyi gelişiyor her iki oyuncu da ..ama işte bizde türk oyuncular 19 yaşından sonra duvara çarpmış gibi gerilemeye gidiyorlar..

Stil ve oyunanlayışı olarak benzetme yapmadım tamamen fm kariyeri olarak onu bir kez daha belirteyim..

19 yasındaki sol beke 50 m euro, vaybeee..Tabi bu cocugun sol bek oynatılacagını sanmıyorum, muhtemelen açıkta oynatılacak..G.Bale misali,

Bu arada Manu tarihinin en fazla bonservis ödenen futbolcusu oldu sanırım.

O parayi vermek mallik. Ama 10 yil sol beki goturur en az.

$

Geri
Üst Alt