- 22 Kasım 2008
- 12.789
- 17.027
- 2.943
Cevap: Lütfen artık Hagi´ye güven ve destek!
Bu kişilikle alakalı biraz Ahmet.Hagi daha sert daha tahammülsüz bir insan.Rijkaard daha naif ``Sorunları içimizde çözmeliyiz.`` diyebilecek kadar pozitif bir insandı.Ciddi ciddi inandı bizim yeteneksizlere.Bir bok olmayacağını anladığında konuştu ama herkes yerden yere vurdu Rijkaard'ı.Dediğim gibi Hagi'yi eleştiririm yeri geldiğinde Rijkaard'ı da eleştirdim ama kesinlikle suçlu yönetimdir.Skibbe de Hagi de Rijkaard da suçsuzdur.
Eleştirirken Rijkaard'ı hiçbir zaman saygıda kusur etmedim. En sert çıkışlarımda dahi "Barca'yı babamda şampiyon yapardı" diyenlere cevabı ben yapıştırdım.
Ancak Hagi'ye gekeren saygının binde biri gösterilmezken sizden de aynı hassasiyeti bekliyorum.
Rijkaard'a istedikleri verilmediyse gidebilirdi, yönetim rezalet zaten onda hemfikiriz. Ancak bana göre doğru bir duruş sergilemedi... En azından ilk sezonun sonunda ayrılabilirdi. Hagi ilk geldiğinde Ergun Gürsoy transferde işine karıştığı için istifasını verip gitti örneğin.
Bu kişilikle alakalı biraz Ahmet.Hagi daha sert daha tahammülsüz bir insan.Rijkaard daha naif ``Sorunları içimizde çözmeliyiz.`` diyebilecek kadar pozitif bir insandı.Ciddi ciddi inandı bizim yeteneksizlere.Bir bok olmayacağını anladığında konuştu ama herkes yerden yere vurdu Rijkaard'ı.Dediğim gibi Hagi'yi eleştiririm yeri geldiğinde Rijkaard'ı da eleştirdim ama kesinlikle suçlu yönetimdir.Skibbe de Hagi de Rijkaard da suçsuzdur.