Luyindama Galatasaray ile Anlaştı İddiası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Atletik ve güclü bir stoper

Tek eksigi konsantrasyon kaybi

uzakdoguda transfer kapanmıyor maiconu kenarda bekletip hertürlü alabiliriz bence ama maicondan para almak lazım

Gerçekten izleyen var mı, bu kadar istenmesinin sebebi nedir

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Valla youtube'da bu elemanla ilgili videoların neredeyse hepsini izledim(zaten toplasan 10 tane anca var, diğerleri show). Bildiğin Rigobert Song. Her şeyiyle benziyor. Bu arada baya baya da showmen bir adam. Mikrofonu gördüğünde hemen show yapıyor. Lider karakteri var..

Video ile izlemek pek bilgi vermese de ben beğendim yani.

Valla youtube'da bu elemanla ilgili videoların neredeyse hepsini izledim(zaten toplasan 10 tane anca var, diğerleri show). Bildiğin Rigobert Song. Her şeyiyle benziyor. Bu arada baya baya da showmen bir adam. Mikrofonu gördüğünde hemen show yapıyor. Lider karakteri var..

Video ile izlemek pek bilgi vermese de ben beğendim yani.

Üst sayfalara da yazmıştım. Song kadar lider özellikli bir oyuncu değil ama sorumluluk almaktan korkmuyor. Tekmeye kafa atar o bacağı da beraberinde götürür o cüsseli bir adam. Fatih Hoca'nın sevdiği gibi çok hızlı ve kusursuz kademe alabilen bir oyuncu, Maicon da üst seviye bir defans olmasına rağmen onda bunlar o kadar yok mesela. Top taşıma ve oyun açmada sıkıntıları var ama.

Bu FFP olayi kafa patlatti
Simdi biz 11 milyon Ozan 7.3 milyon Gary, 2.3 milyon Serdar
20.6 milyon
10 milyon Diagne
4 milyon Marcao
6.6 milyon var.
Hoca acaba hic Merih'i dusunmedi mi?

beni diagne'den daha fazla heyecanlandıran transfer

bizim sorunumuz forvet gibi görünse de bence defanstaki sorunlarımız daha kritik.

forvet eksiklikten ibaretken , defansta bireysel hatalar çok gol yememize neden oluyordu.

Şuan pope nin penaltısını bekler gibiyim. Haydi oğlum gel sen gel.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son dakika Belcika basini:

Galatasaray eger bugun 9 milyon euro verirse Luyindama'nin transferine izin verecek Standard kulubu.

(Het Laatste Nieuws )

Bence en az Diagne veya Mitroglou kadar önemli Luyindama transferi de

Gerekirse Maicon 'un lisansını donduralım ama gelsin şu kara bela ...

20.6 milyon
10 milyon Diagne
4 milyon Marcao
6.6 milyon var.

hoca düşündü de merih Türkiye'de oynamayı düşünmüyor.

beni diagne'den daha fazla heyecanlandıran transfer

bizim sorunumuz forvet gibi görünse de bence defanstaki sorunlarımız daha kritik.

forvet eksiklikten ibaretken , defansta bireysel hatalar çok gol yememize neden oluyordu.
Reis elimizde forvet yoktu ve bu ligin en çok gol atan takımıyız şimdi STSL 'de kolay kolay göremeyeceğimiz gol sayılarıyla oynayan Diagne ve kariyerinde +200 gol ile oynayan Mitroglou geldi

Ama ya defans ? dediğin gibi çok sıkıntılı, şampiyonluk yolundaki rakibimiz Başakşehir 10 gol yemiş biz 21 tane yemişiz

Tamam 10 gol çok abartılı hücum oynayan takımlar için pek mümkün durmuyor ama 21 gol neyin nesi yahu ?

Bir
20.6 milyon
10 milyon Diagne
4 milyon Marcao
6.6 milyon var.
Bir açıklaması vardı reis Türkiye 'de kalmak istemiyordum o yüzden Sporting 'e transfer oldum diye. Fener 'de kalsaydı zaten çürütürlerdi adamı en doğrusunu yaptı şu yaşında Sporting gördü STSL 'de ciddi performans sergiledi şimdi de İtalya 'ya gidiyor

Belki Galatasaray 'da izleyemedik ama umarım milli takımda uzun yıllar Ozan-Merih ikilisini izleyebiliriz, bence Çağlar'dan da Ömer Toprak 'dan da çok daha iyi yerlere gelecekler ikisi de ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt