Yunus Can DUBLEN
10 Numara!
- 18 Temmuz 2009
- 16.571
- 6.721
- 2.323
Alırsak cocuğumu keserim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ZenciGerçekten izleyen var mı, bu kadar istenmesinin sebebi nedir
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Valla youtube'da bu elemanla ilgili videoların neredeyse hepsini izledim(zaten toplasan 10 tane anca var, diğerleri show). Bildiğin Rigobert Song. Her şeyiyle benziyor. Bu arada baya baya da showmen bir adam. Mikrofonu gördüğünde hemen show yapıyor. Lider karakteri var..Gerçekten izleyen var mı, bu kadar istenmesinin sebebi nedir
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Valla youtube'da bu elemanla ilgili videoların neredeyse hepsini izledim(zaten toplasan 10 tane anca var, diğerleri show). Bildiğin Rigobert Song. Her şeyiyle benziyor. Bu arada baya baya da showmen bir adam. Mikrofonu gördüğünde hemen show yapıyor. Lider karakteri var..
Video ile izlemek pek bilgi vermese de ben beğendim yani.
9 istiyorlarsa bu iş olmaz 6-7 gibi bişeye okkeylenirSon dakika Belcika basini:
Galatasaray eger bugun 9 milyon euro verirse Luyindama'nin transferine izin verecek Standard kulubu.
(Het Laatste Nieuws )
Bu FFP olayi kafa patlatti
Simdi biz 11 milyon Ozan 7.3 milyon Gary, 2.3 milyon Serdar
20.6 milyon
10 milyon Diagne
4 milyon Marcao
6.6 milyon var.
Hoca acaba hic Merih'i dusunmedi mi?
Reis elimizde forvet yoktu ve bu ligin en çok gol atan takımıyız şimdi STSL 'de kolay kolay göremeyeceğimiz gol sayılarıyla oynayan Diagne ve kariyerinde +200 gol ile oynayan Mitroglou geldibeni diagne'den daha fazla heyecanlandıran transfer
bizim sorunumuz forvet gibi görünse de bence defanstaki sorunlarımız daha kritik.
forvet eksiklikten ibaretken , defansta bireysel hatalar çok gol yememize neden oluyordu.
Krasnodar 5.5 teklif etmis az diye ret yemisler, 6-7 e birakmazlar. 8.5 olur.9 istiyorlarsa bu iş olmaz 6-7 gibi bişeye okkeylenir
Bir açıklaması vardı reis Türkiye 'de kalmak istemiyordum o yüzden Sporting 'e transfer oldum diye. Fener 'de kalsaydı zaten çürütürlerdi adamı en doğrusunu yaptı şu yaşında Sporting gördü STSL 'de ciddi performans sergiledi şimdi de İtalya 'ya gidiyorBu FFP olayi kafa patlatti
Simdi biz 11 milyon Ozan 7.3 milyon Gary, 2.3 milyon Serdar
20.6 milyon
10 milyon Diagne
4 milyon Marcao
6.6 milyon var.
Hoca acaba hic Merih'i dusunmedi mi?