Luyindama Galatasaray ile Anlaştı İddiası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
120120191141238948052.jpg

Tam Fatih Terim'in istediği tarz da stoper. En az forvet kadar önemli bence bu hamle.

30 saat kaldı 2 tane oyuncu satıp 3-4 tane mi alacağız yani? hiç sanmıyorum.
Bende sanmıyorum ama satış konusunda önceden anlaşılmış olabilir yunus ve maicon ile ilgili. Yönetim gidenleri ve gelenleri aynı anda açıklayıp 7 aydır biriken tepkileri tersine çevirmeyi düşünüyor heralde.

Kandirmayin galatasaraylıları

Ulan defans alıp forvet almazsanız ... Ya da satmayı beceremeyip ffpden patlarsanız ... O kadar salaksınız ki insan korkuyor .

Bende sanmıyorum ama satış konusunda önceden anlaşılmış olabilir yunus ve maicon ile ilgili. Yönetim gidenleri ve gelenleri aynı anda açıklayıp 7 aydır biriken tepkileri tersine çevirmeyi düşünüyor heralde.
insallah öyledir ama çook uzak duruyor yaw ihtimal. :)

9 milyona stoper 15 milyona santrafor iyi para kanka

Gelirse müthiş olur. Bize böyle adamlar lazım işte. Maicon denen ağır ve vasat arkadaştan da kurtulmuş oluruz.
Çok kritik bir hamle umarım alınır.

Şimdi sen kefilmisin bu arkadaşa, iyi mi hakikaten 9 milyon eder mi ?

Fazlası vardır abi. Bonusları gormek lzm. Kefilmiyim dersen, hoca dogru yerde oynatirsa kefilim. Ama alip on liberoya atarsa, mehmet topaldaki gibi inat ve sacma seyler denerse tutmaz.

Iki gunde maykonu yollayip bunu almalari imkansiz.

İşte Züper Lig bu dedirtecek hamleler.

Kongo'lu Servet H.O

Maicon 6 ya gidiyorsa 9 verilebilir aksi takdirde olmaz zaten para kalmadı diagne hıyarından

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt