Lyon Teknik Direktörü Pierre Sage: "Zaha'nın aidiyet duygusu ve antrenman performansı şimdilik yetersiz"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1728297027849.webp

Dün Nantes karşılaşmasında Wilfried Zaha ve Gift Orban'ı maç kadrosuna almayan Lyon teknik direktörü Pierre Sage, basın toplantısında konuyla ilgili gelen sorulara yanıt olarak, bu kararı, oyuncuların yetersiz çalışması ve aidiyet eksikliği ile açıkladı. (Nafi Alpay)

Devre arası döner bu Zaha.

olsun bize katkı verdi arkadaşlar öyle söylüyordu

:)

hatta hoca oynatmamış formdayken

Bizdeki ayni sorun iste

Bana göre zaha da kendi performansindan memnun olmadigi icin isteksiz

Kendisi de biliyor eski zaha olmadigini

Walker’i paramparca eden zaha dönemi ne yazik ki bitmis sakatliklardan dolayi bayagi gerilemis

Ulan bari yaptigin ise saygin olsun be! Trip atarak milyonlar kazanan insanlar var. inanilir gibi degil.

Bizdeki ayni sorun iste

Bana göre zaha da kendi performansindan memnun olmadigi icin isteksiz

Kendisi de biliyor eski zaha olmadigini

Walker’i paramparca eden zaha dönemi ne yazik ki bitmis sakatliklardan dolayi bayagi gerilemis
bu zahayı eskı takımında hic izlemedım anlatılanlara göre büyük oyuncuymus

ama hepsi kolpaymıs ne yazık ki

kücük takımın efecan karacasıymıs

bizde aidiyet eksikliginden kadro dısı kaldı

icardi gibi yeterince paylasım yapsa kalabilirdi takımda

Bizde ne zmn kadro dışı kaldı ki, bj maçından sonra asıl mevkisinde 3. tercih olacağını anlayınca gitmek istedi o zaman kadroya girmemeye başladı. Aidiyet değil düzenli oynama isteğinden. B ihtmal lyonda da bu sene zorunluluktan oynuyor İngiltereye gidemediği için, o yüzden de kasmıyor. Seneye englandda olur

Buna döktüğümüz parayla depremzedelere ev yapsaydık. En azından dua alırdık.

Bizde ne zmn kadro dışı kaldı ki, bj maçından sonra asıl mevkisinde 3. tercih olacağını anlayınca gitmek istedi o zaman kadroya girmemeye başladı. Aidiyet değil düzenli oynama isteğinden. B ihtmal lyonda da bu sene zorunluluktan oynuyor İngiltereye gidemediği için, o yüzden de kasmıyor. Seneye englandda olur
Seneye geç orta yol bulalım vergi farkını ödeyelim ara transferde premier ligde şov yapsın.

ama biz bunları dedik bu adamda aidiyet yok tınlamıyor çalışmıyor diye

Geri
Üst Alt